Kuva: Fotolia

Törmäsitkö ystäväsi kumppaniin Tinderissä? - Katso miten kannattaa toimia

29.08.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Heti ensimmäiseksi ei kannata rynnätä ystävän juttusille.

Kuvittele tilanne, jossa selailet Tinderiä ja etsit mielenkiintoisia kumppaniehdokkaita. Jossain vaiheessa törmäät kuitenkin hämmentävän tuttuihin kasvoihin. Paljastuu, että ystäväsi kumppani on Tinderissä. Kinkkinen tilanne, etkä välttämättä tiedä miten menetellä. Elite Daily -julkaisu on listannut tavat, joilla voit lähestyä tilannetta. 

Ennen kuin mietit jututtavasi ystävääsi tilanteesta, mieti mitä tiedät heidän suhteestaan. Onko heillä avoin suhde, josta et tiedä? Julkaisun mukaan aina välillä on hyvä olla tekemättä yhtään mitään. Toisten ihmisten parisuhteet eivät kuitenkaan kuulu sinulle, ellei ystäväsi kysy neuvoa sinulta. Jos ystäväsi uskoutuu joskus parisuhteesta sinulle, voit kertoa mitä tiedät Tinderistä. Ystäväsi saattaa kysyä, miksi asia ei ole tullut aiemmin julki, voit kertoa ettet uskonut asian kuuluvan sinulle. 

Jos haluat kuitenkin tehdä jotain, kysy kumppanilta itseltään asiasta. Sen mukaan mitä kyseinen Tinderistä löytynyt osapuoli vastaa, voit suunnitella seuraavia siirtoja. Voit myös kysyä yhteiseltä ystävältänne neuvoa asian suhteen. 

Jos kuitenkin päätät mennä ystäväsi pakeille asian suhteen, ota profiilista vaikka kuvakaappaus. Joskus on niin, että ystäväsi on vaikea uskoa sinua ilman todisteita vaikka olisittekin läheisiä. Kannattaa myös varautua siihen, että joskus viestintuoja saattaa saada ystävän turhautumisen niskaansa. 

Lue myös: Jättisuosioon noussut Tinder-kaksikko sai ensitreffinsä - nettikansa ei usko toisiin treffeihin

Lähde: Elite Daily 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat