Kuva: Youtube

Jättisuosioon noussut Tinder-kaksikko sai ensitreffinsä - nettikansa ei usko toisiin treffeihin

08.08.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Nettikuuluisuuteen ampaissut kaksikko vakuuttaa tapaavansa vielä. Monet ovat kuitenkin epäileväisiä nähtyään videon parin ensitreffeistä.

Yksi varmasti kaikkien aikojen erikoisimmista Tinder-viestiketjuista on nyt johtanut vihdoin ensitreffeihin. Heinäkuun alkupuolella netissä naurettiin Tinderissä viestitelleiden opiskelijoiden Josh Avsecin, 22, ja Michelle Arendasin, 21, omalaatuiselle viestiketjulle. Kaksikko viivytteli viesteihin vastaamista hurjia aikoja ja antoivat viivytyksilleen mitä erikoisimpia tekosyitä. Tämä yhteinen vitsi jatkui yhteensä noin kolmen vuoden ajan. Nettikansan suosioon kaksikko nousi, kun Josh jakoi kuvakaappauksia viesteistä Twitterissä.

Tinder tarjoutui järjestämään kaksikolle ensitreffit sen jälkeen, kun tarina oli noussut netissä suosioon. Michelle ja Josh tapasivat ensimmäisen kerran Good Morning America -tv-ohjelmassa heinäkuun lopussa, ja nyt he ovat olleet Tinderin kustantamilla ensitreffeillä Mauin saarella Havaijilla. Good Morning America -ohjelman kamerat ovat seuranneet kaksikkoa heidän ensitreffeillään, ja treffeistä on nyt julkaistu video YouTubeen.

Menevätkö vielä toisille treffeille?

Videolla nähdään, miten kaksikko oli treffiensä aikana mennyt heittelemään kolikoita toivomuslähteeseen ja käynyt pyöräretkellä. Treffit päätyivät tämän jälkeen vielä drinkkien juomiseen. Good Morning America -ohjelman haastattelussa kaksikolla oli paljon positiivisia asioita sanottavanaan toisistaan treffien jälkeen.

- Olen oppinut tällä matkalla, että Joshilla on mieletön energia. Hän on aina innoissaan ja energinen, Michelle kommentoi.

Josh puolestaan kehuu Michellen osoittamaa päättäväisyyttä ja kunnianhimoa tulevaisuutensa suhteen. Kaksikolle esitettiin myös kysymys, johon kaikki ovat innolla odottaneet vastausta: aikovatko Josh ja Michelle tavata vielä toisen kerran?

- Meillä ei ole mitään konkreettisia suunnitelmia vielä, mutta varmasti meidän tiemme kohtaavat vielä kun pääsemme takaisin kotiin, Michelle sanoi.

- Tässä on ollut niin paljon meneillään, että on ollut hankala puhua siitä, mitä tapahtuu kun palaamme. Olen aika varma, että näemme. Michelle on todella hauska. Kunhan pääsemme takaisin kotiin, haluamme varmasti nähdä vielä uudelleen, Josh puolestaan kommentoi.

Voit katsoa kaksikon ensitreffeistä kuvatun videon alta:

"Ei vaikuta olevan kiinnostunut"

Kaksikon vakuuttelut tulevasta tapaamisesta eivät ole saaneet kaikkia vakuuttuneiksi. Monen nettikommentoijan mielestä kaksikko ei vaikuta olevan kovin innoissaan puhuessaan toisten treffien mahdollisuudesta.

Josh-raukka. Michelle ei vaikuta olevan kovin kiinnostunut hänestä”, on eräs kommentoinut YouTube-videon alle.

”Jopa ohjelman juontajat näkevät, että Michelle ei ole kiinnostunut Joshista”, kuuluu toinen kommentti.

Good Morning America -juontajat sanailivatkin ohjelmassa epäilevään sävyyn kaksikon yhteisestä tulevaisuudesta. Myös Elite Daily -sivuston toimittaja uskoo, että toisia treffejä ei ole tulossa. Sekä Josh että Michelle ovat kuitenkin päivittäneet Twitteriin innostuneet kommenttinsa Havaijin-matkasta.

”En voi uskoa, että minun ja Michellen ikimuistoinen ja upea viikonloppu on jo kohta ohi. Kiitos Tinderille näiden mahtavien muistojen mahdollistamisesta”, Josh kirjoittaa.

”Nautin vielä viimeisistä auringonsäteistä täällä Mauilla! Olen enemmän kuin kiitollinen Tinderille ja Joshille siitä, että olette tehneet tästä matkasta niin ikimuistoisen”, Michelle kirjoittaa.

Lue myös: Mies loi kokonaisen PowerPoint-esityksen Tinder-osumalleen - ei mennyt putkeen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat