Kuva: Fotolia

Aliarvostetut piirteet, joita kumppanistaan kannattaa tarkkailla - kertovat paljon persoonasta

29.09.2017 15:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Liikenneruuha saattaa paljastaa yllättävänkin paljon kumppanista.

Erilaisissa tilanteissa kannattaa tarkkailla sitä omaa rakastaan. Tämä siksi, että kyseiset tapahtumat saattavat paljastaa paljon myös siitä, millainen on ihminen todellinen luonne.

Mutta mitä ennen kaikkea kannattaa pitää silmällä?

1. Hermostuuko hän liikenneruuhkassa?

Se pystyykö ihminen olemaan rauhallinen keskellä kaaosta, vai menettääkö hän malttinsa heti, kertoo paljon myös hänen persoonastaan. Se näyttää usein suunnan sille, miten ihminen käyttäytyy silloin, kun elämä muutoinkin kohtelee enemmän kaltoin. Kärsivällisyys ja kyky kestää paineita on myös parisuhteessa tärkeä ominaisuus.

2. Onko hän voitontahtoinen?

Yhdessä olevien ihmisten tulisi olla tiimi, ei toistensa kilpailijoita. Ikävä kyllä tämä ei aina päde, ja joissakin suhteissa kilpailuvietti johtaa keskinäisiin kinoihin ja siihen, että toinen pyrkii kaikessa olemaan toista parempi.

3. Haluaako hän kehittää itseään?

Kasvava ja hyvinvoiva suhde vaatii sen, että molemmat ovat valmiita kehittymään ja kasvamaan. On tärkeää, että ihminen osaa tarpeen tullen muuttaa itseään.

4. Voiko hän puhua seksistä avoimesti?

Jokaisessa suhteessa tulee ajan mittaan olemaan jonkinlaisia ongelmia makuuhuoneen puolella. Siksi on todella tärkeää, että pariskunta osaa keskustella asioista avoimesti. Se auttaa setvimään ongelmia ja nostaa seksielämään helpommin uudelle tasolle.

5. Tappeleeko hän reilusti?

Riitatilanteissa kannattaa tarkkailla sitä, miten toinen toimii. Ymmärtääkö hän sinun pointtisi, entä pystyykö hän riitelemään ilman haukkumista? On myös tärkeää, että ihminen osaa pyytää anteeksi, jos siihen on syytä.

6. Onko hän rehellinen kaikille?

Kertooko hän kassalle, jos saa liikaa rahaa takaisin? Tämä pieni ele kertoo paljon luotettavuudesta ja rehellisyydestä, mikä on avainasemassa myös pitkässä suhteessa.

7. Onko hän valmis tekemään töitä suhteen eteen?

Jokaisessa suhteessa eteen tulee vaikeampia aikoja. Kestävyyden määrittää se, ovatko parisuhteen osapuolet valmiita tekemään töitä suhteensa eteen. Jos toinen on heti valmis luovuttamaan, ei suhde tule kestämään.

Lue myös: Onko hän sinulle Se Oikea? Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset

Lue myös: Tarkkaile kehonkieltä - merkit, jotka kertovat siitä, että hän on todella kiinnostunut sinusta

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat