Kuva: Fotolia

Janottaako vanha suola? Asiantuntija kertoo, milloin kannattaa palata yhteen

29.09.2017 21:03 - Katariina Auvinen

Kannattaa esimerkiksi miettiä onko eron syyt korjattavissa.

Eron jälkeen monille saattaa välillä hiipiä mieleen ajatus siitä, oliko ero sittenkään oikea vaihtoehto. Joskus eri teille lähteminen on hyvä vaihtoehto, mutta muutamia asioita kannattaa miettiä ennen yhteen palaamista. Insider-julkaisu on listannut kolme seikkaa, jotka vaikuttavat siihen, kannattaako palata yhteen. 

Voiko eroon johtaneen syyn korjata?

Onko eroon johtanut asia sellainen, että sen voisi korjata, jos jatkaisitte suhdetta. Suhteessa on kuitenkin tapana tehdä kompromissejä, jotta molemmilla olisi mahdollisimman hyvä olla. Joskus eroon johtaneet asiat eivät ole aivan kirkkaimpana mielessä, mutta yleensä suhteessa on muutamia seikkoja, jotka erityisesti saavat toisen näkemään punaista. Mieti tarkasti voisitko sinä tai entinen kumppanisi työstää näitä seikkoja. 

Ymmärrät vertailevasi jokaisia treffejä entiseen

Jos vertaat jokaisia treffejä edellisen kumppanin kanssa vietettyyn aikaan, asiaa on syytä julkaisun mukaan miettiä uudelleen. Ja tämä vain niin, että edellisen kumppanin kanssa vietetty aika tuntuu uusia treffejä paremmalta vaihtoehdolta neuvoo parisuhdeterapeutti Tiya Cunningham-Sumter.

Haaveilet paljon entisen kumppanin kanssa vietetystä ajasta

Jos haaveilet hyvin usein hyvistä ajoista entisen kumppanisi kanssa, se saattaa olla merkki, että kannattaisi vielä yrittää. Cunningham-Sumter kertoo, että nyt ei puhuta pelkästään seksuaalisesta vetovoimasta vaan hyvistä tapahtumista. 

Lue myös: Oletko ollut sinkku liian pitkään? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat