Kuva: Fotolia

Eikö kumppanisi ole enää onnellinen kanssasi? 6 merkkiä, joista tiedät

19.10.2017 11:45 - Senja Rapila

Suhteen kuoleminen tapahtuu usein hitaasti, varsinkin jos suhteen toinen osapuoli ei osaa päästää kumppanistaan irti, mutta ei ole silti onnellinen suhteessa.

Millaisista merkeistä tietää, että oma kumppani ei välttämättä ole enää onnellinen suhteessanne? Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat merkit alapuolelta.

1. Rakastaa, ei rakasta, rakastaa.

Hänen tunteensa heittelevät laidasta laitaan. Yhtenä hetkenä hän rakastaa sinua, toisena hetkenä hänellä kestää vastata viesteihisi jopa puoli vuorokautta. Tuntuu, että et saa hänestä lainkaan selvää. Todennäköistä on, että kumppanisi tunteet ovat muuttuneet ja hän yrittää saada niistä itse kiinni ennen niistä sinulle puhumista.

2. Hänellä on lyhyt pinna.

Jos kumppanisi on ennen kestänyt huonoa huumoriasi ja pieniä toilailujasi, ja yhtäkkiä hän ei enää kestä pienintäkään vastoinkäymistä tai töppäilyä, saattaa kyse olla jostain vakavammasta kuin pelkästä jatkuvasta väsymyksestä. Jos huomaat muutoksia kumppanisi kärsivällisyydessä, voi se olla merkki siitä, ettei hän ole enää onnellinen kanssasi.

3. Suhde ei liiku minnekään.

Jos huomaat jossain vaiheessa, että suhteesi ei liiku mihinkään suuntaan, on se merkki siitä, että kumppanisi ei välttämättä enää tunne samalla tavalla sinua kohtaan.

Suhteen tulisi kehittyä omaan tahtiin, mutta silti jatkuvasti; romanttisista deiteistä ystävien tapaamiseen, perheeseen tutustumisesta yhteisiin lomamatkoihin. Jos huomaat, ettet enää tee näitä asioita kumppanisi kanssa, voi se olla merkki tunteiden viilenemisestä.

4. Hän niuhoittaa jatkuvasti.

Kun aloitte deittailemaan, hän piti kaikkea sinussa suloisena. Nyt sinusta tuntuu, ettet voi edes hengittää ilman, että hän hermostuu sinuun ja alkaa valittamaan tekemisestäsi. Todennäköistä on, että kumppanisi ei ole enää tyytyväinen suhteessa ja purkaa huonoa oloaan sinuun.

5. Hänestä on tullut hyvin kaukainen.

Jos sinusta tuntuu, että kumppanisi on alkanut työntämään sinua hiljalleen kauemmas itsestään, eikä jaa enää samalla tavalla arkeaan tai muita asioita knssasi, on se vinkki siitä, että tunteet ovat viilenneet. On tärkeää reagoida silloin, kun huomaa toisen työntävän itseään kauemmas, ja kysyä onko kaikki hyvin.

6. Hänen kohteliaisuutensa ovat outoja.

Jos kumppanisi alkaa kehua sinua liikaa tai oudolla tavalla, joka tulee lähinnä puskista, voi se kyse olla tunteiden muuttumisesta. Jos hän sanoo, ettei ansaitse sinua itselleen, voi se olla varovainen aloitus keskustelulle, joka johtaa eroon.

Jos sinusta siis tuntuu siltä, ettei kumppanisi ole enää onnellinen kanssasi, ota asia puheeksi kumppanisi kanssa. Asiasta on hyvä puhua ennen kuin siitä tulee liian suuri mörkö suhteeseenne.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Onko rakkaus kuollut? Merkit siitä, että et enää rakasta kumppaniasi

Lue myös: Pienet tavat, joiden avulla voit vahvistaa parisuhdettasi hetkessä - ota haltuun heti

Lue myös: Miten vakoilla uutta tuttavuutta netistä mahdollisimman tehokkaasti? 8 keinoa

Lue myös: Naiset kertovat: Syyt miksi jätin mieheni alttarille

Kilpailut

Uusimmat