Kuva: Fotolia

4 tapaa, joilla saat seksihalut heräämään pitkän tauon jälkeen

19.10.2017 22:45 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Seksuaaliterapeutti neuvoo palaamaan muistoissa lemmenleikkiin, joka sai sinut erityisen villiksi.

Sinkkumarkkinoilla oleminen ei tarkoita välttämättä villiä seksielämää. Monelle se voi olla pidempi kuiva kausi, joka voi saada epäilemään omia taitojaan vällyjen välissä. Seksuaaliterapeutti Emily Morse kuitenkin sanoo, että taidot ovat varmasti tallella. 

Kun ensimmäinen kerta koittaa pitkän tauon jälkeen, on ymmärrettävää, että hermostuneisuutta on ilmassa. Morse antaa vinkit, joilla pääset taas alkuun.

Tutustu itseesi

Mieti, mitä haluat kumppaniltasi samalla, kun tyydytät itseäsi. Kun tiedät, mistä pidät, olet varmempi myös makuuhuoneessa. Ota ilo irti ja tutustu itseesi! Mikä saa sinut tuntemaan itsesi seksikkääksi? Kokeile uusia leluja ja asuja tai mitä vaan, mikä saa sinut sille tuulelle.

Hae inspiraatiota

Olipa kyse aikuisviihteestä, eroottisista tarinoista tai animaatioelokuvasta, ruoki inspiraatiotasi. Saat hurjasti ideoita seuraavaa seikkailua varten. 

Seksi on yhteinen asia

Muista, että hyvästä seksistä nauttivat molemmat. Voit olla itsekäs myös omista tarpeistasi. Moni mies sanoo, ettei ole mitään seksikkäämpää kuin nainen, joka nauttii itsestään. He peilaavat sitä myös suoraan omiin sänkytaitoihinsa. 

Palaa muistoissasi aiempaan lemmenleikkiin

Mieti hetkeä, jolloin olet nauttinut seksistä erityisen paljon. Miksi pidit siitä? Mitä olet aina halunnut kokeilla? Muistojälki auttaa sinua muistamaan, miksi pidät lemmenleikeistä.

Lue myös: Pidä seksilelusi puhtaina - asiat, jotka on tehtävä jokaisen käyttökerran jälkeen

Lähde: Brides

Kilpailut

Uusimmat