Kuva: Fotolia

Asiantuntija paljasti kestävän liiton salaisuuden - oletko samaa mieltä?

27.11.2017 10:45 - Reija Saarinen

Joskus tylsistyminen on avain onneen.

Jokainen haluaa löytää salaisuuden, joka takaa pitkän ja onnellisen liiton. Vaikka siihen ei olekaan olemassa yhtä oikeaa kaavaa, uskoo kirjailija Mark Manson siihen, että pitkän liiton salaisuus on yksinkertaisempi kuin moni luuleekaan.

Mansonin mukaan tärkeintä on, että ihmiset osaavat myös tylsistyä yhdessä.

- Olen sitä mieltä, että suhteen tulisi olla myös tylsää. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta jos mietitään esimerkiksi pariskuntaa, joka on ollut yhdessä 60 vuotta, niin eivät he ole ole saavuttaneet sitä siksi, että ovat lennelleet yksityiskoneilla ja muuta sellaista, hän kertoo.

- He ovat yhdessä siksi, että he ovat saaneet myös tylsistyä yhdessä. He ovat voineet istua tv:n edessä, puhua samoista asioista kerta toisensa jälkeen sekä tehdä samoja ruokia uudelleen ja uudelleen. Siinä ei ollut mitään jännittävää tai tajunnanräjäyttävää.

Mansonin mukaan tämä onkin asia, joka ihmisten tulisi sisäistää yhä paremmin. Aina kun ei tarvitse olla mielenkiintoinen.

- Nykyään ihmiset haluavat aina olla mielenkiintoisia, tylsyyttä pelätään. Usein kuitenkin ne asiat, jotka tekevät ihmisestä mielenkiintoisen, saattavat tehdä hänestä vaikean kumppanin. Minusta on hyvä, että elämässä on myös tylsyyttä ja ikäviä asioita, näin suhteen eteen tulee tehtyä enemmän töitä ja onnellisuus säilyy.

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat