Kuva: Fotolia

Etsiikö hän vakavaa suhdetta? 3 merkkiä, joita tarkkailla ensitreffeillä

12.12.2017 19:15 - Emmi Moilanen

Jos treffikumppani kyselee paljon lapsuudestasi tai tulevaisuuden suunnitelmistasi, hän saattaa punnita, haluaako jatkaa tapailuanne myös tulevaisuudessa.

Rakkautta etsiessä ja uusia ihmisiä tapaillessa ei ole aina selvää, missä merkeissä treffikumppani on liikkeellä. On mahdollista, että vakavan parisuhteen sijaan hän etsii vain kevyttä tapailua. On olemassa muutama seikka, joita kannattaa tarkkailla, jos haluaa selvittää, kannattaako tapailua jatkaa vakavasti tulevaisuudessakin.

Elite Daily -sivusto listasi kolme merkkiä, jotka saattavat paljastaa jo ensitreffeillä sen, etsiikö uusi tuttavuus parisuhdetta tosimielellä.

1. Hän kyselee sinulta paljon

On totta, että deittikumppani voi olla sinusta todella kiinnostunut, vaikka ei etsisikään pitkäaikaista parisuhdetta. Jos hän kuitenkin kyselee runsaasti perheestäsi, töistäsi, lapsuudestasi ja siitä, mitä toivot tulevaisuudeltasi, deittisi todennäköisesti arvioi oletko sellainen henkilö, jonka kanssa hän voisi ryhtyä vakavaan parisuhteeseen.

2. Hän haluaa tietää, mitä mieltä olet sitoutumisesta

Jos deittikumppani haluaa saada selville kantasi sitoutumiseen, avioliittoon tai muuta parisuhdestatukseen liittyvää, on tämä usein merkki siitä, että hän etsii tosimielellä parisuhdetta ja on halukas sitoutumaan.

3. Hän ottaa puheeksi toiset treffit

Jos treffiseuralaisesi etsii vakavaa parisuhdetta, hän todennäköisesti ottaa oma-aloitteisesti puheeksi toiset treffit. 

Ei pidä kuitenkaan lannistua, jos seuraava tapaamiskerta ei tule heti puheeksi, sillä ujouden tai kiireisen elämäntilanteen takia tapaaminen voi venyä, vaikka molemminpuolista kiinnostusta olisikin ilmassa. Voit itse ottaa esille myös omat suunnitelmasi ja ehdottaa seuraavaa tapaamista. On positiivinen merkki, jos hän on innokkaasti mukana suunnitelmissasi. Tämä viittaa siihen, että uusi tuttavuus on kiinnostunut ottamaan selvää, mihin tapailunne voi lopulta johtaa.

Lue myös: 13 jouluista treffi-ideaa – tunnelmalliset vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Haaveissa toiset treffit? 9 vinkkiä, joiden avulla onnistut

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat