Kuva: Fotolia

"Hän karjui kuin leijona" - naiset kertovat oudoimmista seksikokemuksistaan

19.12.2017 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Joskus seksikokemuksesta saattaa tulla unohtumaton, hämmentävän syyn vuoksi.

Seksikokemuksia on erilaisia, parista riippuen. Jokaisella kun on ne omat mieltymyksensä, jotka tulevat esiin kesken lemmenleikkien.

Cosmopolitan listasi naisten tarinoita heidän oudoimmista seksikokemuksistaan. Tarinoiden perusteella lähes mikä tahansa on mahdollista, muun muassa se, että joku haluaa juoda äidinmaitoa.

Kaikki tarinat pääset lukemaan alta.

"16-vuotiaana harrastin seksiä itseäni kaksi vuotta vanhemman maalaispojan kanssa. Touhusimme vuorilla ja vierellä oli noin 20 lammasta, jotka katselivat touhujamme."

"Tapailen kerran hetken aikaa miestä, joka nautti suuresti siitä, kun hänen kiveksiään lyötiin. Itselleni se oli outoa, sillä en oikein tiennyt miten suhtautua siihen."

"Eräs mies jota tapailin, halusi juoda rintamaitoani. En siis ollut raskaana tuolloin, mutta hän oli silti tilaamassa minulle rintapumppua sekä erilaisia vitamiineja."

"Olin noin 18-vuotias, kun tämä sattui. Olin festareilla, joissa intouduin harrastamaan seksiä erään miehen kanssa. Kesken kaiken puhelimeni soi ja ennen kuin huomasinkaan harrastin seksiä ja puhelin seksiä tuttuni kanssa samaan aikaan."

"Tapailin kerran miestä, joka karjui seksin aikana kuin leijona. Se oli todella outoa ja hän oli todella kovaääninen. Olin shokissa, sillä en ollut koskaan kokenut mitään vastaavaa."

"Kerran eräs mies totesi minulle kesken seksin: Wow, olet niin märkä. Voisin täyttää tällä lasillisen ja juoda sen."

Lue myös: Venyttääkö seksi naisen sukuelimiä ja kuinka leveä on keskivertovagina? 3 yllättävää faktaa

Lue myös: Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten

Lue myös: Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat