Kuva: Fotolia

Sytytä kipinä suhteessanne kolmella seksikkäällä lauseella - oletko jo kokeillut?

03.01.2018 16:15 - Senja Rapila

Kumppanin kanssa kannattaa flirttailla myös työpäivän aikana.

Suhteen seksielämää voi piristää helposti muutamalla lauseella, jotka voi sanoa kasvotusten tai viestien välityksellä. Yksi keino on lähettää kumppanilleen seksikkäitä viestejä kesken työpäivän, joka saa hänet ajattelemaan seksiä päivän aikana. Tämä voi kasvattaa himoja päivän aikana - ja se näyttäytyy positiivisena loppuillasta vällyjen välissä.

Voit lukea Women's Health -julkaisun vinkit alapuolelta.

1. "Näin todella seksikästä unta sinusta viime yönä."

Jos haluat kertoa kumppanillesi haluistasi kokeilla jotain uutta sängyssä, on tämä oiva keino ujuttaa asia keskusteluun. Kerro nähneesi sellaista unta yöllä, missä olette tehneet sitä, mistä oikeasti haaveilet. Tämän varjolla voit tunnustella sitä, mitä mieltä kumppanisi on fantasiastasi. 

2. "Rakastan sitä, kun teet noin!"

Sen sijaan että miettisit päässäsi sitä, mitä seksin aikana kannattaa sanoa, kannattaa pysyttäytyä kumppanin liikkeiden kehumisessa. Kerro hänelle ääneen miltä sinusta tuntuu ja mitkä liikkeet tuntuvat hyvältä. Hän saa samalla itsetunnon kohotuksen, kun hän huomaa sinun nauttivan todella.

3. "Minulla ei ole alusvaatteita päälläni. En malta odottaa näkeväni sinut myöhemmin."

Lähetä rakkaallesi tämä viesti silloin kun hän on vielä töissä. Tämä on pieni maistiainen siitä, mitä hän saa odottaa myöhemmäksi. Tämä on hieman kuin esileikkiä esileikille, sillä todennäköisesti kumppanisi ajattelee seksiä koko loppupäivän. Myös silloin kun nainen tekee aloitteen, on se usein todellinen turn-on miehille.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Millaista on seksiaddiktin elämä? Naiset kertovat

Lue myös: Mikä on hyvän seksielämän salaisuus? Yli 20 vuotta yhdessä olleet pariskunnat paljastavat

Kilpailut

Uusimmat