Kuva: Fotolia

Naiselta kinuttiin alastonkuvia - keksi nerokkaan vastauksen

06.01.2018 09:15 - Iiro Myllymäki

Naisen kikkaa ylistetään Twitterissä.

Yksi nettikommunikaation lieveilmiöistä on se, kun tuntemattomat ihmiset kinuavat toisia, useimmiten naisia, lähettämään heille alastonkuvia. Jos ei ole halukas jakamaan kuvia omasta alastomasta vartalostaan ventovieraille, on monia keinoja kieltäytyä moisista pyynnöistä. Nyt Twitterissä naureskellaan yhden naisen nokkelalle tavalle pilailla alastonkuvia kinunneen miehen kustannuksella. Tästä voi itse kukin ottaa oppia.

Nainen jakoi ruutukaappauksen hänen ja kyseisen miehen keskustelusta Twitteriin. Kun mies oli pyytänyt alastonkuvia, nainen kirjoitti viestikenttään ”Attachment: 1 Image”, eli suomeksi ”Liite: 1 kuva”. Miesparka valitteli viesteissään naiselle, ettei kykene avaamaan ”kuvaliitteitä”. Mies päätyy luulemaan, että hänen puhelimessaan on jokin vialla.

Twitter-kansa rakastui naisen ilkikuriseen kepposeen välittömästi. Naisen twiitillä on jutun kirjoitushetkellä jo noin 80 000 tykkäystä. Monet ovat kommenteissa kutsuneet naista neroksi, ja jotkut vannovat käyttävänsä vastaisuudessa samaa kikkaa.

Lue myös: Houkutteleeko alastonkuvan lähettäminen? Vastaa ensin 4 tärkeään kysymykseen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat