Kuva: Shutterstock

Saa kumppanisi olo tuntumaan yhä seksikkäämmältä ja rakastetummalta – 8 kuumaa niksiä

01.03.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Perinteisiä keinoja rakkauselämän piristämisessä ei tulisi vähätellä. Vanhan kunnon kuhertelutuokio tai rakkaussoittolistan luominen saavat kumppanisi olon tuntumaan yhä rakastetummalta.

Parisuhteessa on tavallista, että alkuhuuman laantuessa myös rakkauden- ja hellyyden osoitukset saattavat vähentyä ja muuttua arkipäiväisemmiksi. Aina silloin tällöin voikin tuntua siltä, että suhde kaipaisi hieman lisäpiristystä.

Seksikkäiden viestien lähettäminen kumppanille esimerkiksi kesken työpäivän on yksi perinteisimmistä keinoista tuoda vipinää vällyjen väliin. Bustle listasi myös muut helpot niksit rakkauselämän piristämiseen. Suomensimme parhaimmat keinot alle.

1. Luo intensiivinen katsekontakti

Tiiviin katsekontaktin luominen kumppaniin on biologisesti todistettu keino rakastavaisten välien vahvistamiseen. Jo 1970 luvulla tehty tutkimus osoitti, että ihmiset, joiden välillä vallitsi vain kaverillinen ja platoninen suhde, ottivat toisiinsa huomattavasti vähemmän katsekontaktia keskustelun aikana kuin henkilöt, jotka kokivat romanttisia tunteita toisiaan kohtaan.

2. Piilota rakkauskirje

Käsin kirjoitettu rakkauskirje on piristävä yllätys löydettäväksi kiireisen arjen keskellä. Suurien tunteiden täyteiseen kirjeeseen voit lisätä myös vihjauksen asioista, joita toivot tekeväsi kumppanin kanssa yhdessä illalla.

3. Koosta rakkaallesi soittolista

Soittolista voi olla nauhoitettu perinteisesti c-kasetille. Tämä hauska idea toimii mainiosti myös nykyaikaisten, musiikin suoratoistopalvelujen avulla. Koosta listalle hempeiden rakkauslaulujen lisäksi myös ne kappaleet, jotka ovat muodostuneet teille yhdessä erityisen tärkeiksi.

4. Yllätä uudella seksilelulla

Seksilelun ostaminen voi tuoda toivottua piristystä makuuhuoneen puolelle. Lelun hankkiminen viestii kumppanillesi myös sitä, että koet hänet yhä haluttavana ja haluat kokeilla uusia asioita hänen kanssaan myös petipuuhien parissa.

5. Kokkaa hänen lempiruokaansa

Usein sanotaan, että tie mielitietyn sydämeen käy vatsan kautta ja hyvän aterian avulla osoitatkin kumppanillesi huolenpitoa sekä kiintymystä. Voit myös kokeilla maustaa ruokaa avocadoilla tai tomaateilla, joiden on todettu lisäävän euforian ja mielihyvän tunteita. Myös suklaa toimii tässä tarkoituksessa mainiosti jälkiruokana.

6. Lue hänelle seksikäs iltasatu

Iltasadun lukeminen ei ehkä ensimmäisenä kuulosta teolta, joka saa romantiikan roihahtamaan. Sillä on kuitenkin väliä mitä luet; eroottisia sävyjä runsaasti sisältävä romaani, novelli tai runo voi toimia erinomaisena halujen herättäjänä.

7. Pitäkää vanha kunnon kuhertelutuokio

Milloin viimeksi olette halailleet ja suukotelleet kaikessa rauhassa ilman, että tilanteen ei ole tarvinnut johtaa seksin harrastamiseen? Muistakaa läheisyyden osoittaimisen tärkeys myös muulloin, kun petipuuhien aikana.

8. Tee perinteinen rakkaudentunnustus

Vaikka kertoisitte tunteistanne toisillenne useasti päivän aikana, tee tunteiden tunnustamisen hetkestä seuraavalla kerralla hieman erikoisempi ja ottakaa rauhassa aikaa toisillenne. Mikään ei ole romanttisempaa kuin katsekontakti kumppanin kanssa, jonka aikana sanoo rakkaalleen ne kolme pientä, mutta äärimmäisen merkityksellistä sanaa.

Lue myös: Entistä parempaa seksiä parisuhteessa - katso vinkit, joiden avulla onnistut

Lue myös: Mitä miehet todella ajattelevat seksin aikana? Kaksilahkeiset itse kertovat

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat