Kuva: Shutterstock

Voiko ihastumisen havaita pelkän katseen perusteella? Asiantuntijat listasivat 4 paljastavaa seikkaa

27.03.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Laajentuneet pupillit ja normaalia pidempi katsekontakti voivat paljastaa ihastuneen henkilön.

Treffit saavat usein perhoset lentelemään vatsanpohjaan. Uutta deittikumppania tapaillessa jännitystä voi aiheuttaa myös epätietoisuus toisen tunteista. Elite Daily haastatteli asiantuntijoita ja selvitti, mitä pelkkä katse voi kertoa deittikumppanin ajatuksista sinua kohtaan.

1. Hänen pupillinsa ovat laajentuneet

Elite Dailyn artikkelin mukaan pupillien koko voi paljastaa ihastumisen tunteet tai heränneen seksuaalisen kiinnostuksen.

- Kun henkilö on seksuaalisesti viehättynyt, hänen pupillinsa laajenevat suuriksi, ihmissuhdevalmentaja Dawn Maslar kertoo.

2. Hän katsoo sinua normaalia pidempään

Kannattaa laittaa merkille myös se, jos huomaat jonkun katselevan sinua hieman normaalia pidempään.

- Siinä on usein syvällisempi kontakti, jota ei esiinny tavanomaisessa vilkaisussa, ihmissuhdeasiantuntija Susan Winter toteaa.

Winter lisää myös, että normaalia pidempi katsekontakti paljastaa yleensä sen, että vilkuilija haluaa tehdä parempaa tuttavuutta kanssasi.

3. Hän näyttää hämmentyneeltä

On yleistä, että kiinnostavan ihmisen seurassa olo saattaa yhtäkkiä muuttua hermostuneeksi.

- Menetämme helposti tyyneytemme ja tulemme itsetietoisiksi. Saatamme esimerkiksi treffeillä läikyttää juomaa tai takellella sanoissamme, Winter selittää.

Jos deittikumppani näyttää katsovan sinua hermostunut ilme kasvoillaan, on mahdollista, että orastavat ihastumisen tunteet ovat saaneet hänet jännittyneeksi.

4. Hän kääntää päänsä, kun huomaa katseesi

Maslarin mukaan jatkuva silmäpeli on melko varma merkki siitä, että kiinnostusta saattaisi olla ilmassa.

- Saatat havaita, että joku katselee sinua ihmisjoukon keskeltä. Hän tosin kääntää päänsä heti, kun huomaa katseesi. Hetken päästä saat tyypin jälleen kiinni vilkuilemasta sinua, Maslar selittää.

Elite Dailyn artikkelissa todetaan lopuksi, että vaikka välitön katseen kääntäminen saattaa tuntua torjuvalta eleeltä, tosiasiassa vilkuilija saattoi vain nolostua siitä, että hän jäi kiinni haaveilustaan.

Lue myös: Flirttailun ammattilaiset paljastavat tehokkaimmat vinkit, jotka toimivat - kokeile

Lue myös: Milloin deittailusta tulisi pitää taukoa? Paljastavat merkit koottiin yhteen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat