Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat noloimmat yhden illan kokemuksensa - "Oksensin hänen sänkyynsä"

12.04.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Yhden illan jutut eivät aina mene kuten romanttisissa leffoissa.

Klassinen tilanne on se, että olet edellisenä iltana ollut villisti juhlimassa ja herännyt aamulla jonkun ihmisen vierestä. Muistikuvat ovat mahdollisesti hämäriä, joten yrität luikerrella pois mahdollisimman äkkiä. Daily Mail -julkaisu keräsi ihmisten kokemuksia siitä, miten he ovat päässeet livistämään yhden illan juttujen jälkeisenä aamuna. 

"Heräsin aamulla tuntemattoman sängystä ja livahdin ulos hänen huoneestaan hyvin hiljaa. Eteisessä törmäsin kuitenkin hänen vanhempiinsa, jotka vaativat minua jäämään aamupalalle. Se oli noloa."

"Erään yhden illan jutun jälkeen käännyin miehen puoleen ja käskin hänen pukea päälleen äkkiä, koska aviomieheni on tulossa kotiin. En ole naimisissa, eikä minulla ollut kumppania siihen aikaan. Halusin hänestä vain eroon."

"Olimme päätyneet miehen kotiin yöksi, mutta halusin lähteä heti aamulla. Miehellä oli kuitenkin koira, joka vahti ulko-ovea, joten hivuttauduin ulos ikkunasta. Valitettavasti unohdin lompakkoni, joten jouduin menemään takaisin hakemaan sen."

"Oksensin tuntemattoman miehen sänkyyn, mutta hän ei herännyt tämän episodin aikana. Häivyin heti hänen luotaan ja jätin siivoamisen miehelle. Seuraavana päivänä sain viestin, jossa hän pahoitteli sitä, että hän oli oksentanut sänkyyn. Sanomattakin selvää, etten korjannut häntä." 

"Hiippailin pois yhden illan jutun jälkeisenä aamuna. Minulla oli seuraavana päivänä aika varattuna lääkäriin. Sanomattakin oli selvää, että hämmennyin, kun lääkärini oli mies, jonka kanssa olin muhinoinut viikonloppuna." 

"Kun mies oli vielä sängyssä alasti, ojensin hänelle käteni ja kerroin tapaamisen olleen hauska. Kättelin häntä ja lähdin pois." 

Lue myös: Ihmiset kertovat: Asiat, jotka saavat lopettamaan kumppaniehdokkaan deittailun välittömästi

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat