Kuva: Shutterstock

Takerrutko liikaa kumppaniisi? 7 neuvoa, jotka sinun tulisi ottaa haltuun

15.04.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Takertuvan kumppanin tulisi muistaa erityisesti se, että oman ajan ottaminen ei aina merkitse sitä, että parisuhteessa on ongelmia.

On normaalia, että rakastavaiset tarvitsevat parisuhteesta huolimatta myös omaa aikaa vain itselleen. Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että et millään haluaisi viettää aikaa erossa kumppanistasi olisi hyvä pohtia, onko läheisriippuvuudesta muodostunut jo välejänne rasittava ongelma. Lue alta Your Tango -sivuston listaus neuvoista, jotka jokaisen tulisi muistaa omassa parisuhteessaan.

Muista nämä:

1. Jos sinulla on taipumus tehdä aina aloitteet suhteessanne, anna kumppanisi välillä olla se, joka ottaa ensiksi yhteyttä viestillä tai suunnittelee teille romanttisen treffi-illan.

2. Seuraa rohkeasti intohimojasi ja toteuta itseäsi vaikka et saisikaan kumppaniasi innostumaan kaikista mielenkiinnonkohteistasi tai harrastuksistasi.

3. Älä laiminlyö ystäviäsi ja perhettäsi parisuhteenne takia.

4. Jos suhteenne on vasta kevyellä tapailuasteella, muista, että saat vapaasti deittailla myös muita ihmisiä ennen kuin virallistatte seurustelunne.

5. Älä hätäänny, jos kumppani haluaa ottaa hetkeksi aikaa itselleen ja omille harrastuksilleen. Oman ajan vaatiminen ei tarkoita automaattisesti sitä, että parisuhteessa on ongelmia.

6. Yritä olla murehtimatta kumppanisi tekemisiä silloin, kun ette vietä aikaa yhdessä. Muista, että turha epäluuloisuus syö tehokkaasti luottamusta väliltänne.

7. Jätä edelliset parisuhteenne menneisyyteen, äläkä esimerkiksi vertaile huolestuneena itseäsi kumppanisi entiseen.

Lue myös: Riidat, jotka kuuluvat onnelliseen parisuhteeseen - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Julkaisetko paljon parisuhdekuvia sosiaalisessa mediassa? Huonoja uutisia

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat