Kuva: Shutterstock

Ihmiset muistelevat ensimmäistä rakkaudentunnustustaan: ”Tilanne oli puoliksi vahinko”

17.04.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Usein ensimmäinen rakkaudentunnustus lipsahtaa ulos suusta kuin vahingossa.

Rakkauden tunnustaminen ensimmäistä kertaa on jännittävä tilanne, jota usein suunnitellaan jo etukäteen. Aina asiat eivät kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan, mutta muisto on kaikesta huolimatta mieleenpainuva. Elite Daily kokosi yhteen ihmisten kokemuksia, millaisella hetkellä he tunnustivat ensimmäistä kertaa rakkautensa seurustelukumppanilleen.

Lipsahdus

“Olimme illallisella ystävänpäivänä ja olin halunnut kertoa tunteistani naiselle jo pitkään, mutta en halunnut tehdä jutustamme kiusallista. Tarkoituksenani oli oikeasti tunnustaa tunteeni illan aikana, mutta ennen kuin ehdin ajatella asiaa, nainen sai minut nauramaan ja vastasin ”haha, ei hitto, että rakastan sinua” täysin spontaanisti. Nauroin siis todella kovaa ja asia vain lipsahti suustani. Onneksi nainen tunsi samoin, ilahtui ja kertoi saman minulle.”

”Nykyisen vaimoni kanssa minä olin se, joka tunnusti tunteensa ensimmäisenä… Tavallaan. Tilanne oli puoliksi vahinko, sillä sain itseni kiinni kesken lauseen. Hänen mielestään se oli hulvatonta. Kun vaimoni lakkasi nauramasta, tunnustimme tunteemme oikeasti ja hyvin menee edelleen 14 vuotta myöhemmin. Olen iloinen, että lipsautin.”

Täysin tavallinen, arkinen tilanne

“Parisuhteemme oli saavuttanut sen pisteen, että olin täysin rakastunut mieheen mutta en uskaltanut kertoa asiasta hänelle. En pelännyt, että asiat menisivät pieleen, mutta en ehkä hänen odottanut vastaavan samalla tavalla heti takaisin. Eikä asia oikeastaan vaivannut minua, mutta tunsin että minun oli kerrottava. Olimme sängyssä menossa nukkumaan, emme edes halailleet tai mitään ja sitten vain kerroin asian.”

”Tältäkö rakastuminen tuntuu?”

“Muutama kuukausi sitten istuimme naisen huoneessa emmekä olleet nähneet muutamaan viikkoon. Hän istui sylissäni ja halasimme. Sisälläni syttyi jokin ja tartuin naista kasvoista ja kysyin; ”tältäkö rakastuminen tuntuu?” Hän vastasi ”luulen niin” ja hymyili leveästi.”

”Toivoin, että mies ei kuullut sitä”

“Nykyisen kihlattuni kanssa minä olin se, joka kertoi asian ensimmäisenä. Istuimme lattialla ja ”minä rakastan sinua” vain livahti ulos suustani. Lause tuli hyvin hiljaa, joten toivoin että mies ei kuullut sitä. Hän reagoi asiaan vasta seuraavana aamuna ja kuiskasi korvaani ”minäkin rakastan sinua.” Ehdottomasi muisto, jota en koskaan unohda.”

Humalan rohkaisemana

”Kerroin tunteistani konsertissa muutaman ylihinnoitellun juoman jälkeen. Olin huppelissa ja tunnustus vain tuli ulos suustani. Yhtäkkiä olo tuntui täysin selvältä ja ajattelin, että voihan paska. En ollut tottunut siihen, että joku on minulle kiva ja tekee mukavia asioita. Olimme olleet yhdessä muutaman viikon kun nainen yllätti minut konserttilipuilla. Hän näytti hieman yllättyneeltä, mutta helpotuksekseni nainen tunsi samoin minua kohtaan.”

Lue myös: Erikoiset asiat, joita miehet kertovat pitävänsä salaa seksikkäinä - olisitko koskaan arvannut?

Lue myös: Miehet kertovat: Naisten "ällöttävät" tavat, joita salaa rakastamme

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat