Kuva: Shutterstock

Mistä horoskooppimerkistä löydät sielunkumppanisi? Oma merkkisi voi paljastaa sen sinulle

09.05.2018 20:15 - Senja Rapila - Luettu 13 811 kertaa

Leijona sopisi täydellisesti yhteen kekseliään Vesimiehen kanssa, kun taas Härkä on sulaa vahaa voimakkaan Oinaksen edessä.

Voit etsiä oman horoskooppimerkkisi Women's Health -sivuston suomennetusta listauksesta alapuolelta.

Oinas 21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta

Haluat tuntea olosi rakastetuksi ja inspiroiduksi ollaksesi onnellinen. Rakkaudessa haluat tuntea olevasi turvassa, mutta silti olet seikkailuhenkinen. Paras horoskooppimerkki sinulle rakkaudessa on Vaaka, joka etsii elämästä totuutta, kauneutta ja tasapainoa.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Skorpioni ja Kalat sopii sinun kanssasi vällyjen väliin.

Härkä 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta

Janoat ehdotonta rakkautta ja olet viehättynyt eritoten merkeistä, jotka ovat voimakkaita. Tästä syystä Oinas on hyvä merkki sinulle, jos etsit sielunkumppania.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Skorpioni tuo vällyjesi väliin paljon intohimoa. Rapu ja Kalat toimivat myös sinulle; he tuovat mukanaan voimakkaita tunteita.

Kaksonen 21. toukokuuta - 20. kesäkuuta

Et ole aina varma siitä mitä tarvitset, joten usein etsit seikkailua ja erilaisia kokemuksia kumppaneistasi. Jousimies toisi elämääsi viisautta, ja lisäksi tämän horoskooppimerkin edustajat rakastavat seikkailuja suhteessa ja matkailua. Siitä syystä Jousimies olisi sinulle oiva sielunkumppani.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Rapu voi tuoda elämääsi huumoria ja tunteita, kun Kauris voi tuoda esille piilotetut himosi.

Rapu 21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta

Haluat kumppanin jolla on rajoja, joka on lojaali, luotettava ja erilainen. Tästä syystä Kauris on sinun sielunkumppanisi. He ovat voimakkaita, mutta heidän egonsa ei saa sinua turhautumaan.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Vesimiehet voivat olla haastavia, vaikkakin he saattavatkin vetää sinua eniten puoleensa. Skorpionit ovat myös hyvä yhdistelmä: heidän voimakkuutensa, tunteiden intensiivisyys ja antautumisen taito saavat sinut varmasti syttymään.

Leijona 23. heinäkuuta - 22. elokuuta

Haluat tuntea olosi erityiseksi, eikä siinä ole mitään vikaa. Haluat myös oppia kumppaniltasi ja opettaa hänelle asioita, mitä sinä tiedät. Vesimies olisi siis sinulle oiva sielunkumppani, sillä he eivät tuo suhteeseen kilpailuhenkisyyttä ja auttavat sen sijaan uusien ideoiden kanssa.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Kalat ovat sinulle hyviä seksuaalisia kumppaneita. He ovat seksikkäitä, arvoituksellisia ja elävät hetkessä.

Neitsyt 23. elokuuta - 22. syyskuuta

Olet viehättynyt asioista, joita et ymmärrä. Skorpioni on siis oiva sielunkumppani sinulle, sillä he ovat arvoituksellisia ja ikuisia mysteereitä. He ovat myös voimakkaita ja tietävät, kuinka ottaa ohjat omiin käsiinsä ja saada sinut tuntemaan olosi turvalliseksi.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Oinas on horoskooppimerkki sinua varten. He tietävät nimittäin mitä haluavat, ja ovat todella seksikkäitä ja fyysisiä.

Vaaka 23. syyskuuta - 22. lokakuuta

Haluat tasapainoa ja keskittyä itseesi muiden sijaan. Siksi Oinas voisi olla juuri sinun sielunkumppanisi. Heillä on nimittäin suuri ego, ja he tuovat suhteeseenne näkemystä ja selvyttä. Yhdessä jaatte rakkauden kauneuteen, uusiin ideoihin ja tietouteen.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Härkä on horoskooppimerkki sinun mieleesi. Hän voi tuoda vällyjen väliin sitä intohimoa ja läsnäoloa, jota halajat.

Skorpioni 23. lokakuuta - 22. marraskuuta

Pidät intensiivisyydestä, voimakkuudesta ja määrätietoisuudesta. Tämän vuoksi tarvitset tasavertaisen kumppanin elämääsi. Oinas on sopiva sielunkumppaniksesi, koska he ovat suoria, idealistisia, intensiivisiä ja intohimoisia. Te vain ymmärrätte toisianne.

Hyviä uutisia seksielämästäsi: jos kaipaat kuumaa seksiä, tulet toimeen jokaisen horoskooppimerkin edustajan kanssa. Kaksonen on kuitenkin erityistapaus, sillä heidän hauska ja rakastava luonteensa antaa sinulle hyvää tasapainoa.

Jousimies 23. marraskuuta - 19. joulukuuta

Saat inspiraatiota tiedosta ja uusista ideoista. Vesimies on sinulle hyvä kumppaniehdokas, koska he etsivät jatkuvasti totuutta ja tietoa, kahta asiaa mitä sinä rakastat. He ovat myös leikkisiä ja voivat auttaa  sinua rentoutumaan tarvittaessa.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Rapu on oiva horoskooppimerkki vällyjen väliin.

Kauris 20. joulukuuta - 19. tammikuuta

Olet viehättynyt suhteista joita et ymmärrä etkä voi kontrolloida. Rapu voi tuoda elämääsi mysteereitä ja syviä tunteita, joita tarvitset. Hän voi myös lisätä elämääsi lisää spontaaniutta.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, kannattaa kääntyä Leijona-horoskooppimerkin puoleen. Heidän voimakas luonteensa viehättää sinua ja se, että he tietävät mitä haluavat.

Vesimies 20. tammikuuta - 18. helmikuuta

Haluat, että sinut hyväksytään juuri sellaisena ainutlaatuisena itsenäsi, mikä olet. Tarvitset rinnallesi horoskooppimerkin edustajan, joka auttaa sinua löytämään tasapainon elämästäsi. Tämän vuoksi Leijona on sinulle hyvä vastakappale, koska olette molemmat hyvin itsenäisiä ja haluatte auttaa toisia.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, Neitsyt on sinun valintasi. He tietävät tasan tarkkaan sen, mitä tarvitset päästäksesi valloilleen sängyssä.

Kalat 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta

Rakastat ihmisiä, jotka ovat itsevarmoja, fiksuja ja toimeliaita. Leijona antaisi sinulle tämän kaiken, sillä he ovat seksikkäitä ja rakastavat touhuta elämässä.

Jos etsit vain kuumaa seksiä, toinen Kalat-horoskooppimerkin edustaja vastaa sinun intensiivisyyyteesi ja seksuaalisuuteesi. Olette molemmat intuitiivisia ja näette toistenne tarpeet. Tykkäätte molemmat antaa ja vastaanottaa.

Lähde: Women's Health

Lue myös: Miten rakkauselämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Kolme horoskooppimerkkiä kokevat sydänsuruja tänä keväänä - osuuko sinun kohdallesi?

Lue myös: Eniten riitelevät horoskooppimerkit paljastettiin - löydätkö omasi listalta?

Arvostele artikkeli

Uusimmat