Kuva: Shutterstock

Onko suhteenne tullut tiensä päähän? Merkit, joista tiedät ettei teillä ole tulevaisuutta

06.06.2018 16:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Toisinaan on vain parempi jättää suhde taakseen, jotta molemmat voivat löytää onnen.

Ero on aina vaikea paikka. Kukaan ei sitä halua, mutta toisinaan se on vain paras vaihtoehto. Jos näyttää aidosti siltä, ettei suhteella ole tulevaisuutta, on oikeasti parempi jatkaa eri suuntiin. Näin molemmat voivat löytää onnen.

Mutta mitkä ovat sellaisia asioita, jotka puoltavat eroa? Alla näet muutaman seikan listauksen, jotka kertovat siitä, että saattaa olla parempi luovuttaa.

1. Tunnet teidän ajautuneen erillenne. Ette enää jaa asioita toistenne kanssa, ettekä tiedä, miten pääsisitte siihen, missä joskus olitte. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kaikkia suhteita ei ole luotu kestämään, toisinaan on parempi luovuttaa.

2. Jos suhteessa on halua ja lujaa tahtoa, kestää se suuretkin alamäet. Jos teistä kumpikaan ei enää tee asioita suhteen eteen, ei ehkä kannata turhia enää vitkastella. Jos tahtoa ei ole, ei suhteella ole tulevaisuutta.

3. Teidän tulevaisuuden toiveenne ja haaveenne eroavat toisistaan merkittävästi. Tällöin suhteen jatkaminen on usein turhaa, sillä muutoin toinen joutuu joustamaan, ja se ei ole kenellekään reilua.

4. Teillä ei ole enää luottamusta toisiinne. Se tietenkin tekee suhteen jatkamisesta haasteellista, sillä luottamus lienee tärkein asia onnellisessa ja hyvässä parisuhteessa.

5. Ette enää tunne olevanne henkisesti lähellä toisianne. Asioista ei enää keskustella, ja toisen mielipiteet eivät ole enää yhtä tärkeitä kuin ennen.

6. Huomaatte, että elämässänne on enemmän vaikeita ja ankeita aikoja, kuin niitä hyviä ja onnellisia. Jos suhteesta on tullut enemmänkin harmillinen kuin iloinen asia, lienee oikein päättää se.

7. Suhteessanne ei ole enää läheisyyttä tai seksiä. Tietenkin on selvää, että seksin määrä muuttuu huomattavasti suhteen edetessä, mutta kokonaan siitä ei saisi luopua. Se on kuitenkin asia, joka auttaa pariskuntaa luomaan tiiviin suhteen toisiinsa.

8. Olette yhdessä vain siksi, että se tuntuu tutulta ja turvalliselta ja pelkäätte erota. Toisinaan tutusta kaavasta on vaikea poistua, mutta se kannattaa.

Lue myös: Vaikea ero takana? 10 parasta vinkkiä erosta selvitymiseen

Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - ajatukset, jotka jokaisen kannattaa sisäistää

Lue myös: 6 hyvää asiaa, jotka vaikeinkin ero sinulle opettaa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat