Kuva: Shutterstock

Mikä tekee naisesta hyvän sängyssä? Miehet kertovat

02.07.2018 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehet peräänkuuluttavat etenkin avoimuutta ja rohkeutta.

Mikä tekee ihmisestä hyvän sängyssä? Tähän on olemassa yhtä monta vastausta, kuin on vastaajaakin. Siitä huolimatta on joitain sellaisia piirteitä, joihin yllättävän moni voi samaistua.

Cosmopolitan keräsi sivuilleen miesten tarinoita siitä, millainen nainen on heidän mukaansa hyvä sängyssä. Vastausten perusteella etenkin avoimuutta arvostetaan.

Vastauksia pääset lukemaan alta.

"Innostus on kaikki kaikessa. Sen lisäksi hyvät suulliset taidot ovat todellakin plussaa. Minusta on mahtavaa, jos nainen on innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää sekä osaa sanoa ääneen mitä sängyssä oikein haluaa."

"Parasta on se, että minulla ja naisella on kemiaa. Parasta seksiä olen saanut naisen kanssa, joka todellakin halusi tehdä kaikkensa sängyssä, jotta molemmat nauttisivat mahdollisimman paljon. Hän ei häpeillyt."

"Myös miehet haluavat olla haluttuja. Siksi se, että nainen näyttää halunsa, on minusta suuressa roolissa. Jos nainen kuiskii kiihkoissaan korvaani, miten paljon hän minua haluaa, tulen saamaan elämäni parasta seksiä. Silloin olen myös itse valmis antamaan kaikkeni."

"Minusta on parasta, jos näen että nainen todellakin nauttii minusta ja vartalostani. Myös se, että nainen haluaa halailla ja suukotella seksin jälkeen, on minusta parasta."

"Minusta on parasta jos nainen kommunikoi seksin aikana ja kertoo rehellisesti, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei."

"Minulle on tärkeintä, että voin tuntea oloni turvalliseksi. Siksi on hyvä, jos nainen ei tuomitse minua millään tavalla."

"Parasta on, jos nainen on luova ja kokeilee mielellään kaikkea uutta. Se saa minut syttymään. Nautin myös siitä, jos nainen on halukas harrastamaan seksiä peilin edessä, silloin voin ihailla häntä jokaisesta suunnasta."

Lue myös: Nainen, liiallinen seksi saattaa vahingoittaa kehoasi - katso miten

Lue myös: Seksiä ensitreffeillä? Naiset paljastivat, mitä mieltä ovat siitä oikeasti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat