Kuva: Shutterstock

Oletko elämänvaiheessa, jossa deittailu ei kannata? Tunnista merkit ajoissa

24.07.2018 16:45 - Emmi Moilanen

Entisen seurustelukumppanin tekeminen mustasukkaiseksi on eräs niistä tilanteista, jolloin uusien ihmisten treffailu ei ole hyvä ajatus.

Treffeillä käyminen on hauskaa ja uusien ihmisten tapailu voi saada jälleen perhoset kutittelemaan vatsanpohjassa. Aina deittailu ei kuitenkaan kannata ja treffeillä käyminen voikin tehdä joskus henkiselle hyvinvoinnille enemmän hallaa kuin hyvää.

Bustle kokosi yhteen listan elämäntilanteista, jolloin deittailu ei ole ehkä se parhain mahdollinen ajanviettotapa.

Syyt, joiden takia tauon pitäminen kannattaa:

1. Et ole antanut itsellesi riittävästi aikaa toipua edellisestä erostasi, vaan olet heti hypännyt takaisin deittimarkkinoille turruttaaksesi surun tunteet.

2. Et kohtele deittikumppaneitasi riittävän arvostavasti, vaan saatat johtaa heitä harhaan tai perua treffejä aivan viime hetkillä. Myös tämä on eräs suurimmista hälytysmerkeistä, joka kertoo, että et ole valmis uuteen parisuhteeseen.

3. Koet, että elämässäsi on meneillään eräänlainen siirtymävaihe. Tämä voi tarkoittaa paikkakunnan vaihtamista, uudessa työpaikassa aloittamista tai jopa menetetyn läheisen suremista.

4. Olet aikaisemmissa parisuhteissasi ollut todella ripustautunut kumppaniisi. Sinkkuna ollessa on loistava tilaisuus opetella viettämään aikaa myös itsekseen ja keskittyä vain omaan hyvinvointiin.

5. Lähestyvät treffit saavat sinut ahdistuneeksi, kiukkuiseksi tai jopa vihaiseksi. Turhautuneisuuden tunteet ovat merkki siitä, että luultavasti tarvitset elämäntilanteessasi aikaa muulle kuin uusien ihmisten tapailulle.

6. Deittailet uusia tuttavuuksia vain tehdäksesi entisen seurustelukumppanisi mustasukkaiseksi.

7. Odotat, että kumppanin löytäminen ratkaisee kaikki ongelmat muillakin elämän osa-alueilla.

8. Huomaat, että treffeille lähteminen ei houkuttele ja deittailet vain muiden painostuksesta tai vanhan tavan vuoksi.

Lue myös: Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin

Lue myös: Aikooko deittisi perua treffit viime metreillä? 4 merkkiä paljastavat

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat