Kuva: Shutterstock

Johtaako deitti sinua harhaan? 8 merkkiä paljastaa, että hän ei ole kiinnostunut oikeasti

07.08.2018 16:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälytysmerkki on se, että deitti ei ota sinua koskaan mukaan lähtiessään viettämään aikaa ystäviensä tai perheensä kanssa.

Kaikki meistä eivät halua sitoutua vakavaan parisuhteeseen. Tällaisessa tilanteessa on kuitenkin väärin johtaa kumppania harhaan ja antaa hänen haaveilla yhteisestä tulevaisuudesta. Jos sinua epäilyttää, että deittisi käyttäytyy juuri yllämainitulla tavalla, kiinnitä muutamiin seikkoihin jatkossa tarkempaa huomiota.

Thought Catalog -sivusto listasi hälytysmerkit, jotka paljastavat, että deitti johtaa sinua suhteessanne harhaan eikä ehkä ole aidosti kiinnostunut seurustelusuhteeseen ryhtymisestä.

Tarkkaile näitä:

1. Hän unohtaa usein tärkeitä treffejä ja sovittuja tapaamisia. Mokansa jälkeen hänellä on tapana hyvitellä suureleisesti esimerkiksi kukilla tai suklaalla.

2. Hän järjestää mielellään jännittäviä treffejä mutta ei muista sinua syntymäpäivänäsi tai muina sinulle tärkeinä merkkipäivinä.

3. Hän saattaa myös ”vain leikillään” flirttailla myös muille sinun nenäsi edessä.

4. Hänellä on aina tekosyy valmiina, miksi ei voi sitoutua yhteisiin, pitkäntähtäimen suunnitelmiinne.

5. Ensin hän vaikuttaa oleva hyvin kiintynyt sinuun, jonka jälkeen kumppani muuttuu kylmäksi ja etäiseksi. Tämä käytös on usein myös jatkuva kierre.

6. Hän ei mielellään ota sinua mukaan, kun viettää aikaa ystäviensä kanssa tai esittele sinua kavereilleen.

7. Hän myöskin välttelee viimeiseen asti hetkeä, jolloin tutustuttaa sinut perheeseensä.

8. On myös mahdollista, ettei hän mielellään esittele sinulle asuntoaan tai kerro juurikaan työstään, jota tekee. Kaiken kaikkiaan hän tahtoo pitää sinut etäällä omista henkilökohtaisista asioistaan.

Lue myös: Ihmiset paljastavat: Miksi jatkoin suhdetta kumppanin kanssa joka petti minua

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Lähde: Thought Catalog

Uusimmat