Kuva: Shutterstock

Ethän unohda omaa hyvinvointiasi parisuhteessa? 5 hälytysmerkkiä, joita jokaisen tulisi tarkkailla

16.08.2018 16:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälytysmerkki esimerkiksi on se, että siedät kumppaniltasi asioita, jotka sotivat merkittävästi omia arvojasi vastan.

 Onnellinen parisuhde vaatii töitä ja yhteistä laatuaikaa kumppanin kanssa. Joskus ajatukset kuitenkin pyörivät liikaa pelkästään suhteen ympärillä ja oma hyvinvointi tuntuu unohtuvan kumppanin tarpeista huolehtiessa.

Thought Catalog -sivusto kokosi yhteen hälytysmerkit, jotka paljastavat, että olet tullut laiminlyöneeksi omaa hyvinvointiasi liikaa.

5 hälytysmerkkiä:

1. Ajattelet nykyisin kaiken ”me”-muodossa, etkä juuri koskaan ota enää aikaa pelkästään itsellesi ja omien unelmiesi tavoittelulle.

2. Siedät kumppaniltasi asioita, joita et ole koskaan aikaisemmin hyväksynyt muilta. Huomaat, että et tuo omia mielipiteitäsi enää yhtä rohkeasti esille kuin aiemmin.

3. Sinun omaisuutesi on vähempiarvoisia kuin kumppanisi tavarat. Tämä saattaa korostua etenkin siinä tilanteessa, jos olette muuttaneet yhteiseen asuntoon.

4. Myötäilet jatkuvasti kumppanisi mielipiteitä ja teette asiat aina kuten hän haluaa.

5. Et vietä enää omaa aikaa lainkaan. Huomaat kaipaavasi aikaisempaa enemmän rauhallisia rentoutumishetkiä, jolloin saat kumppanin tarpeiden huomioimisen sijaan keskittyä vain itseesi.

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lue myös: Onko seurustelusuhde hiipumassa pelkäksi kaveruudeksi? Paljastavat merkit listattiin

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat