Kuva: Shutterstock

Oletko kuvitellut deittisi kiinnostuksen todellisuutta vahvemmaksi? 8 merkkiä, että elät pilvilinnoissa

30.08.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälytysmerkki on se, että katsot yhä useammin sormiesi läpi hänen epäluotettavaa käytöstä.

Deittaillessa ja kevyen tapailusuhteen aikana on mahdollista, että toisen osapuolen tunteet kasvavat vahvemmaksi kuin toisen. Tällaisessa tilanteessa ei kuitenkaan tulisi ripustautua entistä tiukemmin haaveisiin parisuhteesta, vaan hyväksyä todellisuus sellaisena kuin se on.

Thought Catalog -listasi hälytysmerkit, jotka paljastavat, että olet saattanut kuvitella deitin ihastuksen tunteet todellisuutta vahvemmiksi.

1. Uskot hänestä aina vain parasta. Kun hän kertoo sinulle ikävöivänsä tai, että olet ainoa, jota hän tapailee, et ole kyseenalaistanut hetkeäkään hänen sanojaan. Ette ole vielä sopineet suhteenne laadusta tai siitä, tapailetteko muita.

2. Pidätte paljon yhteyttä, mutta kaikki aloitteet tulevat aina sinulta. Hän ei esimerkiksi ota koskaan oma-aloitteisesti puheeksi seuraavia treffejä tai aloita viestittelyä kanssasi kysyäkseen kuulumisia.

3. Kerrot muille vain ne hyvät puolet. Ystäväsi kuulevat ne pienimmätkin kehut, jotka deitti on sinulle kertonut. Jätät kuitenkin mainitsematta peruuntuneet treffit tai vastausta vaille jääneet viestit.

4. Analysoit hänen jokaista sanaansa pitkään. Saatat kuvitella jopa neutraalin tervehdyksen taustalle romanttisen sävyn.

5. Olet ihastunut mielikuvaan, jonka olet luonut hänestä jo tutustumisenne alkuvaiheessa. Pidät tästä ajatuksesta tiukasti kiinni, vaikka hänen käytöksensä on jo todistanut kuvitelmasi vääriksi.

6. Toivot todella, että päädyt parisuhteeseen hänen kanssaan. Saatat katsoa sormiesi läpi deitin ikävää käytöstä ja olet valmis työstämään jo tapailuvaiheessa alkaneita ongelmianne.

Lue myös: Rakkauden huomaa kehonkielestä: Merkit, jotka paljastavat hänen todelliset tunteensa

Lue myös: Miten päästä yli yksipuolisesta ihastuksesta? Kolme keinoa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat