Kuva: Fotolia

Rakkauden huomaa kehonkielestä: Merkit, jotka paljastavat hänen todelliset tunteensa

16.11.2017 20:45 - Senja Rapila

Vaikka kyseessä olisi syvä ihastuminen tai vaikkapa rakastuminen, tunnusmerkit ovat aika lailla samanlaisia.

Olitpa vasta tavannut uuden kumppaniehdokkaan tai ollut suhteessa jo pidempään, voit lukea alapuolelta merkit, jotka kertovat kumppanin/kumppaniehdokkaan syvistä tunteista sinua kohtaan.

Parisuhtessa nämä merkit voivat päteä ennemmin sillä hetkellä, kun kumppaniehdokas jo tietää rakastavansa sinua, mutta ei osaa kertoa sitä sinulle vielä sanoin. Tämä voi aiheuttaa ihastusmaista jännitystä, joka purkautuu esimerkiksi hikoilulla.

Voit lukea Elite Daily -julkaisun listaamat asiat alapuolelta.

1. Hänen kämmenensä hikoavat

Tämä on selvä merkki siitä, että toinen on kiinnostunut sinusta. Tämä pätee myöskin esimerkiksi ensitreffeillä.

2. Hänen sydämensä hakkaa

Tämä johtuu adrenaliinitasojen noususta. Jos siis huomaat, että kun laitat pääsi rakkaasi rintakehälle, että hänen sydämensä alkaa lyödä nopeampaan tahtiin, kertoo se suurista tunteista sinua kohtaan.

3. Hänen suunsa on kuiva

Kuivunut suu on yksi sivuvaikutus adrenaliinitasojen noususta. Eli jos kumppanisi nieleskelee jatkuvasti tai juo paljon vettä lähelläsi, voi se kertoa, että hänellä on vahvoja tunteita sinua kohtaan.

4. Hän katsoo sinua lumoutuneena

Tämä on aika lailla selvä merkki, eikös? Silloin kun kumppanisi on varpaitaan myöden ihastunut tai rakastunut sinuun, hän saattaa jäädä ihailemaan sinua pitkäksikin aikaan. Kun adrenaliini, serotoniini ja dopamiini kohtaavat hormonimyrskyn keskellä, saattaa se aiheuttaa juurikin tämän ihastelun hetken.

Älä siis kysy mitä hän tuijottaa, vaan nauti hetkestä.

5. Hän peilaa liikkeitäsi

Jos sipaiset hiuksiasi, hän koskee hiuksiinsa. Jos ristit jalkasi, hän saattaa tehdä samoin. Liikkeiden peilaaminen on klassinen ja varma merkki siitä, että toinen on kiinnostunut sinusta.  Suurin osa näistä peilaavista liikkeistä tuleekin täysin tiedostamatta, joten niitä ei välttämättä edes huomaa.

Lue myös: Onko suhteenne rakkautta vai pelkkää himoa? 4 merkkiä paljastaa

Lue myös: Koko loppuelämän kestävän suhteen tunnistaa useista merkeistä - toteutuuko sinun suhteessasi?

Lue myös: Suomalaiset valitsivat kaikkien aikojen suurimmat rakkauslaulut - oletko samaa mieltä?

Kilpailut

Uusimmat