Kuva: Shutterstock

Tuntuuko deitin kiinnostus hiipuvan? 3 vinkkiä, joilla elvytät etääntyneet välit

18.11.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Tapailuvaiheessa on hyvä muistaa se, että jokainen tarvitsee riittävästi myös omaa aikaa sekä tilaa.

Tapailun alkuvaiheessa ihastumisen tunne saattaa olla niin päätä huimaava, että toisen osapuolen kanssa haluaisi viettää kaiken mahdollisen ajan yhdessä. Liian tiivis yhteydenpito ei kuitenkaan aina tee hyvää ja se saattaa johtaa jopa kiinnostuksen hiipumiseen.

Your Tango -sivusto listasi vinkit, joiden avulla voit kokeilla pelastaa etääntyvät välit.

1. Anna hänelle omaa tilaa. Jos sinusta tuntuu, että et ole vielä valmis luovuttamaan juttunne suhteen, pidä etäisyyttä hetken aikaa. Your Tangon -artikkelista selviää, että tämä on yleensä hyvä keino selvittää, onko hän yhä kiinnostunut pitämään sinuun yhteyttä. On todennäköistä, että deitti kyselee ennen pitkää kuulumisiasi, jos yhä olet hänen ajatuksissa.

2. Keskity itseesi ja ota enemmän omaa aikaa. Jos koet, että deitin etäinen käytös on aiheuttanut kolauksen itsetunnollesi, keskity elämässäsi asioihin, jotka tuovat sinulle energiaa ja saavat sinut voimaan hyvin.

3. Muista, että yhteydenpito ja tapailusuhteen elvyttäminen ei ole vain sinun harteillasi. On hyvä tehdä selväksi, että olet kiinnostunut jatkamaan deittailua yhä mutta maltti on valttia. Anna deitille aikaa reagoida viesteihisi, joihin varmasti saat vastauksen, jos myös toinen osapuoli on yhä kiinnostunut viemään juttuanne eteenpäin.

Lue myös: Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: 6 merkkiä paljastaa, että ero kumppanistasi tekee sinut onnellisemmaksi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat