Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka tulevat parhaiten toimeen saman katon alla - olisitko arvannut?

14.12.2018 17:15 - Senja Rapila

Härkä ja Kauris ovat kämppiksinä unelmatiimi, sillä he arvostavat samoja asioita elämässä.

Oletko huomannut, että saman katon alla asuminen voi olla huomattavan vaikeaa joidenkin ihmisten kanssa? Epäröitkö muuttaa kumppanisi kanssa yhteen? Ei hätää, Elite Daily -sivusto on nyt listannut horoskooppimerkit, jotka tulevat parhaiten toimeen saman katon alla. Voit katsoa parit alapuolelta.

Oinas ja Vesimies

Oinaksella on valtavasti energiaa, joka voi viedä yhteisessä kodissa valtavasti tilaa. tässä tapauksessa onneksi Vesimiehen rento luonne auttaa, sillä Vesimies on aina valmis lähtemään mukaan Oinaan seikkailuihin.

Härkä ja Kauris

Härkä ja Kauris ovat kämppiksinä unelmatiimi, sillä he arvostavat samoja asioita elämässä. Molemmat ovat myös käytännöllisiä ja luotettavia persoonia, joten kotitöistä ei luulisi tulevan taistelua.

Kaksoset ja Vaaka

Nämä kaksi horoskooppimerkkiä ovat täydellisiä asuinkumppaneita. Molemmat ovat sosiaalisia ja rakastavat keskustelua, joten yhdessä eläminen on molemmille palkitsevaa ja stimuloivaa.

Rapu ja Skorpioni

Rapu ja Skorpioni ovat molemmat voimakkaiden tunteiden omaavia merkkejä. He ovat kuitenkin yhteensopivia, niin romanttisesti kuin myös asuinkumppaneina. 

Leijona ja Vaaka

Leijona ja Vaaka puhuvat samaa kieltä, joten saman katon alla asuminen ei pitäisi olla ongelma.  He ovat molemmat samalla aaltopituudella ja haluavat olla elämässään sosiaalisia. Leijona ja Vaaka ovatkin usein niitä, jotka kestittelevät luonaan.

Neitsyt ja Kauris

Neitsyt pitää järjestyksestä ja haluaakin pitää kotinsa siistinä. Monille horoskooppimerkeille tämä voisi olla ongelma, mutta täydellinen tilanne tämä on Kauriille, joka jakaa puhtauden ja siisteyden halun. Kauriilla on myös paksu iho ja itsevarmuutta, joten hän kestää Neitsyen draamat.

Jousimies ja Oinas

Koska Jousimies on oikeastaan onnellisin eläessään yksin, ja nauttii itsenäisyydestä ja omasta tilasta, kaikki eivät hänen kanssaan pärjää. Jotta hän on onnellinen yhteisessä kodissa, toisen osapuolen tulee omata samanlainen persoonallisuus: vapaa ja avoin. Oinas, joka janoaa seikkailuja, on täydellinen  tähän.

Jousimies ja Vesimies

Vesimiehen kanssa eläminen on helppoa. He menevät virran mukana, vievät vähän asuintilaa ja viihtyvät omissa oloissaan. Jousimies on Vesimiehelle oiva kumppani, sillä hän arvostaa Vesimiestä ja tämän itsenäisyyttä.

Kalat ja Rapu

Kalat viihtyvät parhaiten sellaisen henkilön kanssa, joka ei käytä heidän herkkää luonnettaan hyväkseen. Tämän vuoksi Rapu on oiva asuinkumppani heille, sillä hän on yhtä lämmin ja sydämellinen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mussukka, hanipöö tai pupunen - hellittelynimien käyttö vahvistaa parisuhdetta

Lue myös: Onko kumppanisi etäinen tai salaileva? Merkit, joista tiedät jonkin olevan vialla

Kilpailut

Uusimmat