Kuva: Shutterstock

Miehet kertovat: Asia, joka saa syvän rakkauden tunteen heräämään

13.01.2019 11:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi samankaltainen huumorintaju ja merkitsevät katseet ovat asioita, jotka saavat perhoset lentelemään vatsanpohjassa.

Vanha sanonta ”kauneus on katsoja silmässä” pätee yhä. Erityisesti ne syyt, miksi ihastumme ja rakastumme toiseen ihmiseen, ovat hyvin yksilöllisiä. Osa vaikuttuu jo kättelyssä ulkonäöstä, kun taas toinen tarvitsee hieman enemmän aikaa ihastuakseen.

Elite Daily -sivusto kokosi yhteen miesten kokemuksia siitä, mitkä asiat saavat ne voimakkaimmatkin rakkaudentunteet heräämään. Suomensimme parhaimmat vastaukset alle.

Merkitsevä katse

”Vain yksi vilkaisu huoneen poikki riittää, kun olemme esimerkiksi juhlissa. Se saa aina olon tuntumaan siltä, että olen onnekkain tyyppi maailmassa.”

Vaimon rakastava asenne

”Vaimoni on äitipuoli neljälle lapselleni. Sydämeni sulaa, kun hän ajattelee pienimmissäkin asioissa heidän parastaan, kuten muistaa heidän lempiruokansa tai kirjoittaa söpöjä viestejä eväsboksiin. Hänen ei tarvitsisi tehdä sitä kaikkea, mutta hän tekee sen rakkaudesta lapsia ja minua kohtaan.”

Jälleennäkeminen työmatkan jälkeen

”Matkustan työkseni paljon ja aina kun tulen kotiin, tyttöystävä on asunnollani odottamassa, että näkee minut. Hänen ilahtunut katseensa sulattaa sydämeni joka kerta.”

Samanlainen huumorintaju

”Se, että nainen nauraa vitseilleni silti, vaikka kaikki muut ovat sitä mieltä, että ne ovat typeriä.”

Suojelunhalu

”Rakastan niitä hetkiä, kun vaimoni nukahtaa käsivarsilleni tai pää nojaten syliini. Hän näyttää niin viattomalta ja seesteiseltä. Jokainen solu minussa haluaa suojella häntä.”

Lue myös: Tiesitkö, että tylsyys parisuhteessa on myös hyväksi? Vahvistaa suhdetta viidellä tapaa

Lue myös: Mikä saa kiinnostuksen lopahtamaan? Miehet kertovat

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat