Kuva: Shutterstock

Jännittääkö deittailu eron jälkeen? Parhaimmat vinkit koottiin yhteen

05.05.2018 12:15 - Emmi Moilanen

Treffeille lähtiessä on hyvä pitää odotukset realistisina ja tiedostaa, että uusi rakkaus ei ehkä löydy heti ensimmäisiltä deiteiltä.

Parisuhteen päättymisen jälkeinen aika on yleensä vaikeaa, jolloin on hyvä ottaa hetki vain itselleen ja toipumiselle. Aika kuitenkin parantaa haavat, ja ennen pitkää deittailu sekä uusien ihmisten tapailu alkaa jälleen kiinnostaa. Bustle listasi parhaimmat vinkit deittailun uudelleen aloittamiseen.

8 vinkkiä eron jälkeiseen deittailuun:

1. Eron jälkeen on hyvä pohtia uudelleen sitä, millaisia piirteitä toivoo uudesta seurustelukumppanista löytyvän. Sama pätee myös toisin päin, parisuhteen päätyttyä sinulle saattaa olla aikaisempaa selkeämpää se, mitä seikkoja et enää toivo uudelta suhteeltasi.

2. Ota rauhassa itsellesi aikaa erosta toipumiseen. Ennen deittisovellusten selaamista ja treffeille lähtemistä tee itsellesi selväksi se, että olet surrut eroa tarpeeksi ja olet jälleen henkisesti valmis tapailemaan uusia tuttavuuksia.

3. Älä vertaile deittikumppaneita eksääsi. Tällainen käytös voi nimittäin johtaa siihen, että alitajuisesti hakeudut treffeille henkilöiden kanssa, jotka muistuttavat sinua epätoivotulla tavalla entisestä seurustelukumppanistasi.

4. Muista, että deittailussa on täysin sallittua edetä hitaasti ja ilman paineita esimerkiksi toisista treffeistä tai seksin harrastamisesta.

5. Eron jälkeen on hyvä keskittyä deittailun lisäksi myös muihin asioihin. Vaikka olisitkin ryhtynyt ahkerasti tapailemaan uusia ihmisiä, muista silti harrastusten ja ystävien merkitys.

6. Treffeille lähtiessäsi malta pitää odotukset realistisina ja tiedosta, ettei uusi rakkaus todennäköisesti löydy heti ensimmäisiltä tai toisiltakaan treffeiltä.

7. Vaikka ero olisi ollut vaikea, pidä kielesi kurissa äläkä avaudu uudelle treffikumppanille liikaa edellisestä suhteestasi. Tämä olisi erityisen tärkeää muistaa silloin, jos eksästä puhuminen saa sinut vihaiseksi ja hermostuneeksi.

8. Ole rohkeasti oma itsesi ja kuuntele tunteitasi.

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat