Kuva: Shutterstock

'Unohduin katsomaan Harry Potter -elokuvaa': Naiset paljastavat, miksi ovat syyllistyneet ohareihin

26.06.2019 16:30 - Emmi Moilanen

Oharit voivat olla tarkoituksellisia ja joskus taas pelkästään puhdas unohdus.

Olemme uutisoineet aiemmin ihmisten kokemuksista koskien sitä, mikä nykyajan deittailukulttuurissa ärsyttää eniten. Pääset lukemaan artikkelin tästä.

Yhdeksi ärsytyksen aiheeksi nousi ”ghostaaminen” ja ohareiden tekeminen. Nyt Elite Daily -sivusto on kerännyt naisten kertomuksia siitä, minkä takia he ovat syyllistyneet ohareiden tekemiseen. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle,

Deitti kutsui jo tyttöystäväksi

”Tein oharit yhdelle tyypille neljänsillä treffeillä, koska olin nähnyt Facebookissa, että hän mainitsi yhteiskuvamme yhteydessä minun olevan hänen tyttöystävänsä. Hänen äitinsä oli kommentoinut, että haluaa minut illalliselle viikonloppuna. Mies olisi halunnut kuulemma yllättää minut.”

Unohdus takasi sen, ettei toisia treffejä tullut

”Unohdin, että olin sopinut tapaavani yhden tyypin Tinderistä, eikä hän lähettänyt mitään varmistusviestiä päivää ennen treffejä tai mitään. Meidän piti mennä kahville, ja hän tekstasi minulle, kun olin jo kaksikymmentä minuuttia myöhässä. En nähnyt viestiä, koska olin katsomassa improvisaatioteatteria. Mies ei sopinut enää toisia treffejä kanssani.”

Vaihtoehtoja oli useita

”Tapailin kerran useita miehiä samaan aikaan. Olin sinkku, enkä halunnut siihen aikaan sitoutua ja katselin vähän tarjontaa. Kerran olin vahingossa sopinut kahdet treffit samalle illalle. Sanoin toiselle tyypille, josta olin vähemmän kiinnostunut, että sovitaan joku toinen kerta. Onneksi olen ollut yhdessä aivan todella ihanan tyypin kanssa jo pitkään, eikä sinkkuelämä ollut minua varten – olin selkeästi todella huono deittailija.”

Harry Potter meni treffien edelle

”Kerran tein vahingossa oharit, koska sekoilin jotain ja aloitin katsomaan kolmatta Harry Potter -elokuvaa.”

Lue myös: Naiset kertovat, miksi deittailu ahdistaa: "Olen aina vain se varasuunnitelma"

Lue myös: Jäikö ensitreffeistä paha maku suuhun? Viestit, joilla pakkien antaminen hoituu kohteliaasti

Lue myös: Naiset muokkasivat itsensä "täydellisiksi" - paljon puhuva video kerää kiitosta, katso

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat