Kuva: Shutterstock

Mikä on suurin heikkoutesi? Horoskooppi paljastaa seikat, jotka voivat saada ihmissuhteesi solmuun

07.07.2019 10:15 - Emmi Moilanen

Härkä on välillä hyvin jääräpäinen, kun taas ravun herkkyys voi joskus kääntyä myös häntä itseään vastaan.

Jokaisesta meistä löytyy luonteenpiirteitä, jotka syystä tai toisesta käyvät aika ajoin lähipiirimme hermoille. Pure Wow -sivusto paljasti, mitkä piirteet ovat horoskooppiemme mukaan juuri niitä seikkoja sekä huonoja puolia, jotka ovat vaarassa rasittaa ihmissuhteitamme.

Oinas:

Hylätyksi tulemisen pelko. Oinas rakastaa olla läheisimmilleen numero yksi, ja on valmis tekemään paljonkin sen eteen, että asema muiden silmissä säilyy samana. Varo kuitenkin, etteivät toimesi mene yli ja liian teatraalisiksi, sillä liiallinen takertuvaisuus ei tee loppupeleissä hyvää ihmissuhteillesi.

Härkä:

Jääräpäisyys. Olipa kyse sitten omista tavoitteistasi, työelämästä tai ihmissuhteista, merkin edustajissa jääräpäisyys istuu tiukassa. Päättäväisyys on hyve tiettyyn pisteeseen saakka, mutta härän tulisi varoa sortumasta liialliseen jääräpäisyyteen – silloin voimakkaasta luonteenpiirteestä koituu enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kaksoset:

Päättämättömyys. Kaksonen tunnetaan iloisesta ja avoimesta luonteestaan, joka on aina valmis uusiin seikkailuihin. Merkin edustajien pulmaksi koituu kuitenkin usein se, että helposti innostuessaan myös kyky tehdä sitovia päätöksiä laskee. Kaksoselle onkin tuttua se, että hän jahkailee jokaisen mahdollisen skenaarion päässään ennen tosi toimeen ryhtymistä.

Rapu:

Herkkä tunne-elämä. Herkkä rapu on hyvä ihmistuntija ja osaa kääntää useimmissa tilanteissaan herkkyytensä voimavaraksi. Aina silloin tällöin merkin edustajat kuitenkin kohtaavat tilanteita, jolloin työkaverin ikävät sanat tai pienet kolaukset ihmissuhteissa jäävät päiväkausiksi painamaan mieltä.

Leijona:

Puolustuskannalle nopea heittäytyminen. Itsetietoinen leijona rakastaa huomiota ja sitä, että saa olla aina oikeassa. Merkin edustajien heikko kohta onkin usein se, etteivät he myönnä omia virheitään tai malta kuunnella muiden mielipiteitä asiaan. Sen sijaan he heittäytyvät nopeasti puolustamaan omaa näkökulmaansa, joka puolestaan altistaa ihmissuhteissa turhille riidoille.

Neitsyt:

Täydellisyyden tavoittelu. Neitsyet ovat usein perfektionisteja, ja täydellisen lopputuloksen jatkuva tavoittelu saa heidätkin ennen pitkää väsymään. Malta siis päästää välillä langat käsistäsi ja hyväksy, että maailmaan mahtuu myös mokailua.

Vaaka:

Asioiden loputon vatvominen ja analysointi. Vaaka tunnetaan kaveriporukan hyvänä tyyppinä, joka etsii aina kompromissiratkaisuja, jotta kaikki osapuolet olisivat tyytyväisiä. Sama ajattelumalli pätee merkin edustajilla myös muilla elämän osa-alueilla, joka aiheuttaa sen, että vaaka jää vellomaan sekä analysoimaan pienimpiäkin yksityiskohtia, kun muut jo haluaisivat mennä asioissa eteenpäin.

Skorpioni:

Epäluuloisuus. Skorpionit tunnetaan salaperäisyydestään ja siitä, että he rakastavat jättää osan omista asioista myös mysteeriksi heille, jotka eivät kuulu välittömään lähipiirinsä. Luonteenpiirteensä takia skorpioni sortuu silloin tällöin myös epäilemään muita ja kyseenalaistaa, mitä kaikkea he mahtavatkaan häneltä salata.

Jousimies:

Kateellisuus. Jousimiehet ovat usein hyvin kilpailuhenkisiä, ja tästä syystä kokevat myös ajoittain kateutta muita kohtaan. Kunnianhimonsa ja päättäväisyyden takia merkin edustajat haluavat aina onnistua toimissaan, ja jonkun muun viedessä ykköspaikan, kateellisuuden vihreä tunne nousee jousimiehessä esiin.

Kauris:

Suorituskeskeisyys. Kuten neitsyt, myös kauris tavoittelee täydellisyyttä elämässään. Tämä saattaakin ajaa kauriin siihen, että ennen pitkää hän huomaa elämänsä muuttuneen yhdeksi suureksi suoritukseksi. Jos merkin edustaja ei vielä tunnista itsessään tätä taipumusta, ihmissuhteet, työ, harrastukset ja muu vapaa-aika on kauriille aina projekti, joka tulee saattaa loppuun täydellisesti.

Vesimies:

Liika ennakoiminen. Vesimies haluaa suunnitella asiansa mahdollisimman tarkasti ja niin pitkälle tulevaisuuteen saakka kuin vain mahdollista. Aina lähipiirisi ei arvosta tällaista pikkutarkkuutta, vaan toivoisivat, että myös spontaaniudelle ja valinnanvaralle jää tilaa yhteisiä suunnitelmia tehdessä.

Kalat:

Marttyyriksi heittäytyminen. Kalat haluaa tehdä kaikkensa, että ystävillä ja perheellä olisi hyvä olla. Merkin edustajat myös priorisoivat usein muiden tarpeet omiensa edelle, mutta tämä jalo piirre voi kääntyä myös seikaksi, joka ennen pitkää rasittaa ihmissuhteitasi. Muista, että jokaisesta pienestä uhrauksesta ei tarvitse ottaa kunniaa äänekkäästi itselleen.

Lue myös: Elokuvateatterin moka sai vanhemmat paniikkiin: ”Pakenivat elokuvasalista lastensa kanssa”

Lue myös: Millainen valehtelija olet? Horoskooppisi kertoo

Lue myös: Tulevan äidin vaatemoka huvittaa netissä - katso kuva

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat