Kuva: Shutterstock

Kannattaako hänen kanssaan mennä naimisiin? Kolmesta merkistä tiedät

04.07.2019 12:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Parisuhteessa yksi tärkeimmistä asioista on puhua ja selvittää se, oletteko samalla aaltopituudella kumppanisi kanssa.

Avioliitto ei ole kaikkia varten, mutta heille jotka haluavat mennä jossain vaiheessa elämäänsä naimisiin, se on tärkeä merkkipaalu suhteessa. Elite Daily -sivuston haastattelema asiantuntija kertoo merkit, joista tiedät seurustelevasi ihmisen kanssa, joka voi jonain päivänä olla puolisosi avioliitossa.

Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Pystytte selvittämään konfliktit

Et välttämättä ole kumppanisi kanssa aina samaa mieltä, mutta on parisuhteessa on tärkeä osata selvittää konfliktit asiallisesti. Jopa parhaimmissa parisuhteissa ja avioliitoissa riidellään, mutta erimielisyydet osataan ratkaista. 

- Riitelette ja olette eri mieltä asioista, mutta omalla tavallaan tämä muistuttaa teitä siitä, että olette loppujen lopuksi aina samassa tiimissä, psykologi Joshua Klapow kertoo.

- Uskot syvästi, että kumppanisi tulee olemaan aina tukenasi, oli mikä tilanne tahansa. Luotat häneen ja siihen, että pystyt selviämään hänen kanssaan rankoistakin ajoista.

Jos olette kokeneet paljon yhdessä ja tiedät, että kumppanisi on loppupeleissä aina sinun puolellasi, on hän aviopuoliso-materiaalia.

2. Et pelkää menettäväsi mitään muuta

Jos yhteinen tulevaisuus kumppanin kanssa tuntuu kaikin puolin hyvältä ajatukselta, voi hän olla tuleva aviopuolisosi.

- Sinun ei ole vaikea kuvitella teitä yhdessä. Et epäile tai ole huolestunut siitä, että kiinnostuisit jostain muusta. Et pelkää menettäväsi ketään muuta tai missaavasi asioita.

3. Olette puhuneet avioliitosta

Vaikka olisitte olleet pidempään yhdessä ja olet varma siitä, että tulevaisuudensuunnitelmanne ovat yhtenäisiä, ei se riitä. Tärkeintä on keskustella siitä, mitä toivotte ja haluatte tulevaisuudelta. Et voi olettaa kumppanisi olevan samaa mieltä kanssasi kaikesta.

- Avioliitto on aihe, mistä pitää puhua, mitä pitää tutkia, analysoida, ajatella ja prosessoida yhdessä kumppanin kanssa pitkään ennen päätöstä liitosta. Tämä ajatustyö pitää tehdä kumppanin kanssa yhdessä, mutta myös yksilönä itsekseen, Klapow kertoo.

- Jos ette puhu kumppanisi kanssa naimisiinmenosta, odotuksista ja suhteen aikajanasta suhteenne aikana, voi kaikki nämä tulla yllätyksenä myöhemmin. Ettekä välttämättä ole samalla sivulla ajatustenne kanssa.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Merkit, jotka kielivät jo suhteen alussa, ettei kyseessä ole vielä Se oikea – lue paljastava listaus

Lue myös: Ero ei ole ainoa vaihtoehto, jos olet tyytymätön parisuhteeseen - katso asiantuntijan neuvot

Lue myös: Tuottaako deittailu vain jatkuvia pettymyksiä? 3 tärkeää asiaa, joita pitäisi kysyä itseltään

Suosittelemme

Uusimmat