Kuva: Shutterstock

Saitko viestin ihastukseltasi? 4 merkkiä paljastaa, että hänellä on tunteita sinua kohtaan

18.07.2019 18:15 - Milena Raappana

Viestittely ihastuksen kanssa voi olla välillä vaikeaa, mutta merkkejä tunteiden kasvamisesta löytyy.

Viestittely kiinnostuksen kohteen kanssa voi toisinaan olla hankalaa ja kuumottavaa. Viestit voi helposti tulkita väärin eikä niiden kautta pysty kommunikoimaan samalla tavalla kuin kasvotusten. Päässä saattaa samalla pyöriä ajatuksia siitä, onko toinen oikeasti kiinnostunut etenemään suhteessa. 

Vaikka viesteistä ei pysty tekemään samanlaisia tulkintoja kuin kasvokkaisesta kanssakäymisestä, asiantuntijoiden mukaan on olemassa tiettyjä vihjeitä, joista voi päätellä toisen olevan todella tykästynyt. Lue alta neljä neljä merkkiä viesteistä, joiden avulla voit päätellä toisen todella olevan kiinnostunut sinusta. 

Hän laittaa viestiä merkittävään aikaan

Kehonkielen asiantuntija Patti Woodin mukaan viestin lähettämisen ajankohta on yksi tärkeimmistä analysoitavista seikoista, kun mietitään, millaisia tuntemuksia viestittelijällä on. 

- Totuus tulee ilmi siinä, mitä tejee ensimmäiseksi ja viimeiseksi vuorokauden aikana. Jos hänen ensimmäinen ajatuksensa aamulla on laittaa sinulle viestiä, se kertoo jo paljon, Wood selittää. 

Hyvänä merkkinä voidaan pitää myös, jos henkilö muistaa laittaa viestiä lounastauolla tai iltapäivän aikana. Kehonkielen asiantuntija Traci Brownin mukaan, jos toinen on valmis olemaan saavutettavissa koko päivän, on se merkki oven aukeamisesta hänen elämäänsä. 

Hän jakaa kysymättä tietoa itsestään

Oletko huomannut, että kiinnostuksen kohteesi kertoisi avoimesti elämästään tai pienistäkin asioista, joita hänellä on tapahtunut päivän aikana ilman, että olet kysynyt asiasta mitään? Asiantuntijat pitävät tätä hyvänä merkkinä, sillä henkilö haluaa sinun tietävän itsestään enemmän ja kutsuu sinut mukaan elämäänsä. 

- Sitä ei välttämättä huomaa, mutta arkipäiväistenkin asioiden kertominen on merkittävä tekijä. Avoimesti tiedon kertominen ilman kysymistä, siinä on jotain intiimiä, sanoo Wood. 

Hän käyttää erityistä kieltä kanssasi

Onko ihastuksellasi tai deittikumpppanillasi sinulle lempinimiä tai onko teille kehittynyt sisäpiirivitsejä, jotka pomppaavat aika ajoin esiin keskustelussa. Tällainen tekstaaminen ei ole vain todella flirttailevaa, vaan myös kertoo, että toinen osapuoli on rakastumassa. 

Wood sanoo, että tilanne on spesiaali, jos viestit tuntuvat uniikeilta eivätkä muut ihmiset niitä ymmärtäisi. Tämä on yksi tapa rakentaa sidettä toiseen, vaikka olisikin erossa. 

Hän kysyy paljon kysymyksiä

Jos kiinnostuksen kohteesi kyselee esimerkiksi päiväsi kulusta, osoittaa se, että hän haluaa olla tietoinen, miten sinulla menee elämässäsi. Ja jos hän kyselee personoituja kysymyksiä viestitse, hän luultavasti haluaa oppia tuntemaan sinut syvemmällä tasolla. 

- Jos joku kirjoittaa viestin, joka ei vaadi vastausta, kertoo se aikalailla, ettei hän ole kiinnostunut sinusta. Jos henkilö on rakastumassa ja todella kiinnostunut, hän kysyy kysymyksiä, jotka vaativat myös vastauksen, Brown sanoo. 

Kysymykset ylläpitävät keskustelua, joten sitä voidaan pitää merkkinä tunteiden kasvamisesta. Ei kuitenkaan kannata huolestua, jos kiinnostuksen kohteen tekstailu ei täytä näitä kaikkia kohtia. Entistäkin suuremmasta sitoutumisesta kertoo se, jos hän haluaa järjestää aikaa tavatakseen sinut kasvokkain. 

Lue myös: Tekeekö taas mieli laittaa viestiä eksälle? 8 keinoa, joilla tämän voi estää

Lue myös: Turhauttaako ihastuksen kanssa viestittely? Asiantuntijat kertovat, miten saat nopeampia vastauksia

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat