Kuva: Shutterstock

”Millainen olen ihastuneena?” – Miehet paljastavat

05.09.2019 19:15 - Emmi Moilanen

Osa luottaa flirttailuun, kun taas toiset kokevat sen muuttavan tilanteen vain kiusalliseksi.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen miesten kokemuksia siitä, millaisia he ovat ihastuneena ja kuinka ilmaisevat tunteitaan käytöksensä kautta. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Katsekontakti ja sopiva määrä vihjailua

”Otan katsekontaktia, olen huomioiva ja kuuntelen. Kun aika on kypsä, laitan hieman vihjailua kehiin keskustellessa; joskus se voi johtaa seksuaalissävytteiseen juttuun mutta vain, jos nainen itse niin haluaa.”

Keskustelun ujuttaminen henkilökohtaisiin aiheisiin

”Luen kehonkieltä ja yritän kommunikoida mahdollisimman hyvin ihastuksen kohteen kanssa. Ujutan keskustelun henkilökohtaisempiin aiheisiin, kun aika on sopiva.”

Flirtti ja huumori

”Alan flirttailla enemmän. Keskusteluissa korostan niitä asioita, joihin ihastuksen kohde tuntuu itse tarttuvan eniten. Myös huumori näyttelee suurta roolia, kun yritän selvittää tyypin mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita.”

Yhteisestä ajasta nauttiminen

”En yritä flirttailla. Pidän vain hauskaa ja nautin ajasta, jonka saan viettää ihastuksen kanssa. Aina kun joku yrittää flirttailla minulle, tilanteesta tulee väkinäinen ja kiusallinen.”

Muuttunut äänensävy

”Huomaan, että keskustellessa usein nojaan kädelläni poskeen ja tuijotan ihastuksen kohteen hymyä. Myös äänensävyni muuttuu, kun keskustelen juuri hänen kanssaan.”

Suora puhe

”En koskaan flirttaillut. Jos olin kiinnostunut, kerroin sen. Olen nyt naimisissa.”

Omista mielenkiinnonkohteista kertominen

”Ujutan keskusteluun niitä asioita, jotka ovat omia intohimojani.”

Kosketus ja avoin kehonkieli

”Katsekontakti on ehdottomasti hyvä seikka paljastamaan, flirttaileeko tyyppi kanssasi vai ei. Katse yhdistettynä pieniin kosketuksiin, avoimeen kehonkieleen; kuten lähemmäksi nojautumiseen ja nyökkäilyyn – on melko varmaa, että kanssasi flirttaillaan.”

Lue myös: Onko ihastuminen muuttumassa tosirakkaudeksi? 5 merkkiä, joista tiedät

Lue myös: 7 myrkyllistä uskomusta, jotka estävät rakkauden löytymisen – kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Oletko vahingossa loukannut kumppanisi tunteita? 12 paljastavaa merkkiä

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat