Kuva: Shutterstock

6 ihanaa treffi-ideaa etädeiteille - piristävät nopeasti niin tuoretta kuin pitkääkin parisuhdetta

26.04.2020 12:15 - Emmi Moilanen

Uuden asian opettelu yhdessä piristää ja onnistuu taatusti myös etädeiteillä.

Koronavirusepidemia on tuonut haasteensa myös treffailuun ja olemme kirjoittaneet uudesta, korona-ajan mukanaan tuomasta deitti-ilmiöstä. Voit lukea artikkelin tästä.

Haasteellisista olosuhteista huolimatta niin tuoretta kuin vakaatakin parisuhdetta voi helliä etätreffeillä. Cosmopolitan-sivusto kokosi yhteen ideat, joiden avulla vietät laatuaikaa kumppanisi kanssa myös etänä. Listasimme parhaimmat ideat alle.

1. Laittakaa ruokaa yhdessä

Kokkaaminen onnistuu myös videon välityksellä. Valitkaa resepti, jota olette jo pitkään halunneet kokeilla ja varatkaa tarvittavat raaka-aineet valmiiksi. Aika sujuu rattoisasti jutustellessa ja ruokaa laittaessa – nämä treffit huipentuvat myös yhteiseen illalliseen, jolloin pääsette nauttimaan kokkailun tuloksista.

2. Lähettäkää yllätyspaketit toisillenne

Olipa kyseessä sitten pieni kirjekuori tai vähän suurempi lähetys, yllätykset piristävät päivää taatusti. Avatkaa toisillenne lähettämät postit yhdessä videopuhelun välityksellä.

3. Perustakaa yhteinen kirjakerho

Valitkaa kirja, jota molemmat ryhtyvät tahoillaan lukemaan. Voitte viestitellä juonenkäänteistä tai sopia videotapaamisen, kun molemmat ovat edenneet kirjassa tiettyyn lukuun saakka. Kirjan tapahtumia ja teemoja on hauska käsitellä yhdessä myös sitten, kun molemmat ovat kahlanneet teoksen läpi.

Jos ette tunne haluja lukemiseen, tämä idea toimii myös elokuvilla tai televisiosarjoilla.

4. Suunnitelkaa toisillenne lahjakortit

Lahjakortit voivat sisältää mitä tahansa mukavaa yhteistä tekemistä, joihin voitte tarttua, kun arki on jälleen normalisoitunut. Lahjakorttien laatiminen antaa tilaisuuden haaveilla myös yhteisistä suunnitelmista tulevaisuuden varalle.

Esimerkiksi hieronta, elokuvaillan tarjoaminen tai kumppanin lempiruuan kokkaaminen ovat kaikki ihania ideoita lahjakorttiin kirjoitettavaksi.

5. Vaihtakaa tuoksuja

Tuoksut palauttavat mieleen muistoja ja erilaisia tunteita. Cosmopolitanin artikkelissa vinkataan, että kumppanukset voivat vaihtaa keskenään pienet pullot suosikkihajuvesiänsä. Vaikka toisen kanssa ei voisi olla samalla tavalla läsnä kuin aikaisemmin, tuttu tuoksu tuo kumppanin hieman lähemmäs myös eristäytymisen aikana.

6. Opetelkaa yhdessä jotakin uutta

Myös uuden opettelu onnistuu mainiosti etänä, olipa kyseessä sitten jonkin kielen alkeet, neulominen, leipominen… Sopikaa asia tai projekti, jonka tiimoilta lähdette kartuttamaan taitojanne yhdessä.

Lue myös: 'Se on säästänyt järkeni' – Miehet paljastavat valkoiset valheet, joita ovat kertoneet kumppanilleen

Lue myös: Korona-aika toi mukanaan vääjäämättömän deitti-ilmiön - oletko jo kuullut "zumppaamisesta"?

Lue myös: 25 kysymystä, joiden avulla tutustut potentiaaliseen kumppaniin paremmin

Lähde: Cosmopolitan

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat