Kuva: Shutterstock

'Antaa sellaista tyydytystä, mitä seksi ei voi antaa' - miehet kertovat rehellisen mielipiteensä halailusta

10.06.2020 21:15 - Senja Rapila

Läheisyys ja syleily ei anna pelkästään naisille hyvänolontunnetta.

Naiset rakastavat halailua ja syleilyä, mutta myös monet miehet, vaikkeivät he sitä myöntäisikään ääneen. Nyt miehet ovat kertoneet Women's Health -julkaisulle sen, miksi he rakastavat halailla ja syleillä rakkaimpiaan.

Voit katsoa miesten herkät kuvailut alapuolelta.

"Ehkä se olen vain minä, mutta minulle halailu ja syleily on ollut aina lohduttavaa ja se rauhoittaa minua. Kun olin pieni poika, äitini ja isoäitini aina rapsuttelivat selkääni jotta nukahtaisin helpommin. Nyt minulla herää samat tunteet, kun tyttöystäväni hieroo tai rapsuttelee selkääni. Mielestäni se on yksi elämän yksinkertaisia nautintoja vain tuntea joku, jota rakastat, ihollasi. Saattaa olla outoa sanoa näin, mutta kun sinulla on intohimoisia tunteita jotain kohtaan, vain halailu antaa sellaisen tyydytyksen, mitä mikään muu seksuaalinen ei voi antaa."

"Halailu ja syleily on mahtavaa. Työni on stressaavaa ja tuntuu todella hyvältä vain pitää jotakuta sylissään ja olla itse syleiltävänä. Jos voin vain mennä jonkun kainaloon ja rentoutua, jopa ilman puhumista, se on rauhoittavaa ja antaa tunteen, että hän välittää."

"Halailu, varsinkin sellaisen ihmisen kanssa josta pidät, antaa tunteen läheisyydestä ja intiimiydestä, mitä on vaikea löytää minkään muun aktiviteetin parissa. Se on parempi versio pelkästä halauksesta, kun voit makoilla samalla kun teet sitä."

"Tämä on todella outoa, mutta tykkään olla pieni lusikka. En tiedä miksi, mutta tykkään siitä. Se varmasti näyttää tosi hassulta, koska tyttöystäväni on pienikokoinen, mutta sydän tahtoo mitä se tahtoo."

"Halailu ja syleily on ihanaa, koska silloin tunnen olevani lähellä tyttöystävääni.Tykkään, että minua syleillään, koska pidän selkärapsutuksista. Meidän nukkumisjärjestyksessämme minä nukahtan kasvot seinää vasten ja tyttöystäväni on iso lusikka, suojellen minua sängyn reunalta."

Lue myös: Asiat, jotka deittikumppanilta kannattaa kysyä jo tapailun alkuvaiheessa - lue asiantuntijan listaus

Lue myös: Horoskoopit, jotka vetävät eniten toisiaan puoleensa - kuka on yhteensopivin oman merkkisi kanssa?

Lue myös: Asiat, joista ei tulisi lipsauttaa valkoisia valheita kumppanille – ajavat syvempiin ongelmiin

Lue myös: Naiset paljastavat kipeimmät muistonsa: "Asia josta tiesin, että parisuhteeni on ohitse"

Lähde: Women's Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat