Kuva: Shutterstock

Syksyn tunnelmalliset treffi-ideat koottiin yhteen - tekemistä riittää myös sadepäivinä

10.10.2020 18:15 - Emmi Moilanen

Jättäkää perinteinen elokuvailta väliin ja inspiroitukaa esimerkiksi musiikista tai kirjoista.

Syksy on tunnelmallista aikaa, eikä sadesäiden kannata antaa pilata treffien fiilistä. Kokosimme yhteen ihanimmat deitti-ideat niin aurinkoisille syyspäiville kuin sateen ropinan sävyttämiin iltoihin.

Voit lukea listauksen alta.

Seitsemän syksyistä ideaa:

1. Lähestyvän halloweenin kunniaksi opetelkaa kaivertamaan kurpitsat. Voitte ryhtyä taiteilemaan yhdessä tai heittäytyä leikkimieliseen kilpailuun, ja kaivertaa kumpikin omat taideteoksenne.

2. Lukekaa yhdessä. Voitte myös valita toisillenne teokset, joihin tartutte. Suosittelisitko esimerkiksi omaa lempikirjaasi myös kumppanin luettavaksi?

3. Lähtekää kävelylle etsimään esimerkiksi hylättyjä rakennuksia tai kaupunkinne upeimpia maisemapaikkoja. Suunnitelkaa reitti valmiiksi ja pakatkaa eväät mukaan.

4. Opetelkaa solmuvärjäämään tai tuunaamaan vaatteita muuten. Vanha vaatekappale saa hetkessä piristystä kirkkaista väreistä.

5. Valitkaa yhdessä online-kurssi, johon molemmat osallistutte. Voitte opetella esimerkiksi jonkin uuden taidon tai ryhtyä opiskelemaan yhdessä.

6. Luokaa soittolista, johon molemmat lisäätte omia vanhoja suosikkikappaleitanne. Voitte musiikin kuuntelun lomassa jakaa kappaleisiin liittyviä muistoja toisillenne.

7. Lämpimän ja aurinkoisen syyssään voi viettää pihapelien merkeissä. Mitkä olivat lapsuutenne suosikkipihapelit ja -leikit?

Lue myös: Koronakriisi muutti deittailua radikaalisti - nyt ihmiset käyvät treffeillä pelimaailmassa

Lue myös: Sinkkuisä kysyi teinityttönsä mielipidettä, kumman asun laittaisi treffeille - kuvat leviävät

Lue myös: Tuo ihana syksy kotiisi trendikkäästi - poimimme kahdeksan sisustuslöytöä

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat