Kuva: Shutterstock

"Päälleni oksennettiin" - Erikoiset nettideittimuistot naurattavat ja kauhistuttavat

17.12.2020 18:15 - Emmi Moilanen

Treffeillä kaikki ei aina suju odotusten mukaisesti.

Erilaiset deittisovellukset ja treffisivustot mahdollistavat uusien ihmisten tapailun omalta kotisohvalta käsin. Tutustuminen alkaa viestittelyllä ja molemminpuolisen kiinnostuksen herättyä koittaa usein myös se jännittävä, kasvokkain tapaamisen hetki.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen nettideittailijoiden kertomuksia unohtumattomimmista treffeistä, sillä asiat eivät suju suunnitelmien mukaisesti. Voit lukea tarinat alta.

Innokas keksijäluonne sai kiinnostuksen lopahtamaan

”Tapasin eräs ilta miehen, johon olin tutustunut netissä. Olimme olleet muutamilla deiteillä, mutta tällä kertaa näin ensimmäistä kertaa hänen asuntonsa. Mies vaikutti normaalilta, mutta kun pääsimme hänen luokseen, tajusin, että hän oli todellinen keräilijä.

Hänellä oli työkaluja, ruuveja ja puunpalasia lojumassa joka puolella. Päätin, että se oli vain miehekästä, joten ryhdyimme hommiin. Aamulla viiden aikaan heräsin siihen, että kirkas valo paistoi suoraa kasvoilleni. Selvisi, että mies oli asentanut ajastimen valoon, joka simuloi auringonnousua. Myöhemmin näin myös jotain pesukoneen tilapäisratkaisuja hänen kylpyhuoneessaan. Se oli ihan siistiä, mutta tuntui liikaa siltä, että tapailisin jotakin pientä keksijää, kuten lastenohjelmissa.”

Kokkaustaidot eivät saaneet vakuuttuneeksi

”Olimme olleet kaksilla treffeillä ja mies alkoi kertoa, kuinka kovasti hän haluaisikaan kokata minulle illallisen kolmansilla deiteillä. Kivaa, eikö? No, koko seuraavan viikon hän lähetteli minulle kuvia aterioista, joita oli tehnyt itselleen. Kerran lautasella oli pihvi harmaan/violetin sävyssä, ja toisella kertaa spagettia ja valkosipulia paahtoleivän päällä. Ja juoma? Aina skottiviskiä ja todella iso lasillinen maitoa.

Melkein sain ripulin jo katsoessani niitä kuvia. En koskaan mennyt kolmansille treffeille. Omatunto kolkutti mutta huolestutti, että jäisin jumiin hänen luokseen ilman ripulilääkettä.”

"Päälleni oksennettiin"

”Päälleni oksennettiin. Kyllä, se on oikeastaan kaikki, mitä minulla on sanottavaa. Mies oli olevinaan kova tyyppi ja vaati, että joisimme shotteja. Hän ei ollut kovin hyvä keskustelemaan, joten ajattelin, että ihan hyvä idea.

Joimme shottia shotin perään, kunnes yhtäkkiä hänen kasvoilleen tuli kummallinen ilme. Mies katsoi alas ja oksensi lattian täyteen, ja myös jaloilleni. En ajatellut, että tulisimme tällä tavalla vaihtamaan eritteitä ensimmäisillä treffeillä.”

Kukkien puute nosti kiukun pintaan

”Ensimmäiset treffit olivat ystävänpäivänä. Kyllä, tiedän nyt, ettei se ole hyvä idea mutta sinä vuonna halusin kuitenkin tehdä jotain. Tapasimme ravintolassa ja tyyppi oli todella söpö, kaikki vaikutti olevan juuri täydellisesti. Istuimme alas ja hän alkoi katsella ympärilleen kaikkia naisia ruusujen sekä kukkakimppujen kanssa.

Mies alkoi kertoa minulle, kuinka paljon hän rakastaa tuoreita kukkia ja oli pettynyt, kun tänä vuonna ei saanut niitä. Pian hän meni kummalliseen mielentilaan ja kiukutteli koko ruuan ajan. Olisikohan minun pitänyt rynnätä hakemaan hänelle ruusuja?"

Paljastava kuva kilahti puhelimeen pyytämättä ja yllättäen

”Olin viestitellyt tyypin kanssa, jonka löysin netistä. Emme olleet vielä tavanneet mutta olimme viestitelleet melko aktiivisesti viikon ajan. Mies oli kaupungissa työn merkeissä ja tekstasi minulle hotellihuoneestaan, kuvaili maisemia ja minibaarin sisältöä. Ja yhtäkkiä puhelimeeni pomppaa kuva. Mies oli ottanut kuvan olkansa yli peilin kautta paljaasta pepustaan. ”Entä pidätkö tästä näkymästä,” hän tekstasi.

Emme olleet puhuneet mitään seksuaalissävytteistä, joten kuva tuli täysin puskista. Olin myös näkevinäni, että sängyllä lojuivat sortsit. Oli talvi ja olen melko varma, että tyyppi pitää sitä samaa kuvaa tallessa kaiken varalta, jotta voi lähetellä sitä tytöille.”

Lue myös: Koronakriisi muutti deittailua radikaalisti - nyt ihmiset käyvät treffeillä pelimaailmassa

Lue myös: Treffit neljän seinän sisällä - seitsemän ihanaa ideaa

Lue myös: Teinien seurustelusta yllättävä tutkimustulos - jos ei seurustele, on onnellisempi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat