Kuva: Shutterstock

Treffit neljän seinän sisällä - seitsemän ihanaa ideaa

01.12.2020 19:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Poikkeuksellisena aikana treffeillä ei välttämättä noin vain mennä elokuviin tai ravintolaan. Onneksi kotona vietetyt treffit voivat olla monella tapaa ikimuistoisemmat.

Korona-ajan poikkeukselliset olot ovat näkyneet myös deittailussa. Treffijärjestelyt ovat vaatineet mielikuvitusta ja muun muassa videopuhelutreffit ovat yleistyneet. Kerroimme aiemmin, että koronapandemia on tuonut mukanaan myös vielä ikävämmän puolen deittailuun. Koska keskusteluja ei välttämättä pysty aina käymään kasvotusten, on moni joutunut zumppaamaan deittikumppaninsa. Mitä se tarkoittaa? Lue lisää täältä. 

Vaikka tilaisuuksia on peruttu ja moniin tuttuihin treffipaikkoihin ei ole nyt asiaa, voi myös neljän seinän sisällä, kotioloissa järjestää ikimuistoiset treffit. Poimimme ideat yhteen:

Valmistakaa drinkkejä

Voiko drinkki maistua hyvältä myös kotona? Aivan varmasti. Hankkikaa drinkkiaineet kotiin ja kokeilkaa toistenne suosikkijuomia. Samalla voitte nauttia ensiluokkaisesta ja henkilökohtaisesta palvelusta, jota ei välttämättä saa baarista. 

Kotispa

Tehkää kodistasi kylpylä yhdeksi illaksi. Sytyttäkää kynttilöitä, nauttikaa kasvonaamioista ja ehkäpä lasillisesta kuohuvaa. Treffi-iltana olet taatusti rentoutunut ja virkistynyt. 

Fine dining -kokkailua

Jos ette tohdi ravintolaan, valmistakaa fine dining -annokset kotona. Instagram-kelpoiset annokset on syytä kuvata ennen syömistä.

Lukupiiri

Perustakaa yhteinen lukupiiri. Päättäkää yhdessä luettavat kirjat ja keskustelkaa juonesta ja hahmoista. Lähtekää liikkeelle klassikosta, jota kumpikaan ei ole lukenut. 

Sarjamaratoni

Katsokaa suoratoistopalvelusta sarjaa, jotka kumpikaan ei ole vielä nähnyt.

TikTok-tanssi

Tänä vuonna ihmiset hurahtivat TikTokin tanssivideoihin. Ottakaa mallia Jennifer Lopezilta ja Alex Rodriguezilta, ja tehkää oma versionne. Tämä ei voi olla kuin hauskaa!

Uusi ilme kodille

Yhdistäkää huvi ja hyöty: jos toisen koti tai yhteinen kotinne kaipaa piristystä, tehkää projekti yhdessä. Seinän maalaus, tapetointi, kirjahyllyn järjestely... On inspiroivaa ja kiitollista nähdä oman työnsä jälki lopuksi. 

Lue lisää treffi-ideoita täältä

Lue myös: Oletko muuttunut parisuhteessa kontrolloivaksi osapuoleksi? 6 hälytysmerkkiä paljastaa

Lue myös: Hauska testi paljastaa, millainen pariskunta olette - monestako kysymyksestä olette samaa mieltä?

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat