Kuva: Shutterstock

Millaisia seksileluja suomalaiset itselleen hankkivat? Naisilla yksi selkeä suosikki

20.12.2020 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jouluna seksileluja myydään vauhdilla.

Joulun aika on myös seksilelujen myyjille vauhdikasta. Kuten monella muullakin alalla, myynti kasvaa kun ihmiset suunnittelevat toisilleen erilaisia lahjoja.

Voice.fi kysyikin sesonkiajasta suoraan seksilelujen myyjiltä. Vastaukset antoivat Sinfulin tiedottaja Rune Kjelsmark, Kaalimadon toimitusjohtaja Mikko Rosén sekä Huippukivan perustaja Lauri Hänninen.

- Myymme tyypillisesti hieman enemmän joulukuukausina, sillä monet haluavat hemmotella itseään tai kumppaniaan seksileluilla. Huomaamme myös, että jouluna kalliimmat ja erikoisemmatkin tuotteet liikkuvat, Kjelsmark kommentoi.

- Joulu on seksileluissa suurin sesonki, eli kauppa käy. Leluja ostetaan sekä itseä ilahduttamaan pyhiksi, että myös lahjoiksi, Hänninen vastaa.

Myös Rosén on samaa mieltä siitä, että jouluna kauppa käy.

- Joulun aika on perinteisesti ollut sesonkiaikaa meille, ja tämäkään vuosi ei tuo poikkeusta tuohon. Jouluna korostuu ostaminen enemmän lahjaksi kumppanille sekä yhteisiin hetkiin.

Seksilelut käyvät kaupaksi joulun aikana. (kuva: Shutterstock)

Jouluisin suosiossa ovat muun muassa erilaiset tuotepaketit, joista löytyy vähän kaikenlaisia leluja. Yksi suosikkileluista niin jouluisin kuin muutenkin on Satisfyer-niminen paineilmakiihotin.

- Ne ovat olleet jo useamman vuoden naisten suosikki. Miehet suosivat myös erilaisia masturbointituotteita, kuten Fleshlighteja. Tekniset vempaimet, kuten Autoblow, ovat myös kasvattaneet suosiotaan, Kjelsmark paljastaa.

Mikko Rosén kertoo, että suositulla Facebook-ryhmällä oli osuutta Satisfyerin myyntiin.

- Kyllä naisille suunnattu täsmäkiihotin Satisfyer Pro 2:n myynti on yllättänyt, jälleen kerran. Viime vuoden ykköstuotteeksi tämä tuli alkuvuodesta 2019 kun Facebook-ryhmä Naisten Huoneessa käytiin tuotteesta vilkasta keskustelua. Myimme sitä sen vuoden aikana noin 40.000 kappaletta. Tänä vuonna tuotetta on mennyt kaupaksi jo yli 75.000.

Kuluva korona-aika on vetänyt ihmiset koteihinsa. Tämä on myös näkynyt seksilelujen myynnissä.

- Ainakin netissä toimivien kauppojen osalta myynti on jopa noussut, mutta sama taitaa koskea melkein kaikkia nettikauppoja, Hänninen pohtii.

Jutussa mainitut asiantuntijat antoivat myös vinkkinsä, jos seksilelun haluaa ostaa joululahjaksi. Voit lukea jutun täältä.

Lue myös: Seksilelu joululahjaksi? Asiantuntijat paljastavat parhaat vinkit

Lue myös: Suomalaismiehillä poikkeuksellinen suhde seksileluihin - mistä se johtuu?

Kilpailut

Uusimmat