Kuva: Fotolia

7 tilannetta, joissa äidin apu on kultaakin kalliimpaa – samaistutko?

09.05.2021 14:15 - Emmi Moilanen

Äideillä on runsaasti elämänkokemusta ja usein he uskaltavat kertoa jälkikasvulleen myös täysin rehellisen mielipiteensä.

Olitpa sitten minkä ikäinen tahansa, oman äidin apuun tuntuu hyvältä tukeutua aina aika ajoin. Äidit tuntevat lapsensa usein paremmin kuin osaamme aavistaakaan ja he uskaltavat myös kertoa mielipiteensä suoraan.

Elite Daily -sivusto listasi tilanteet, joissa äidin neuvot tuntuvat erityisen tärkeiltä ja tarpeellisilta.

Samaistutko näihin?

1. Äidin apuun on hyvä turvautua, kun tarvitset elämänohjeita. Olipa kyse sitten ruuanlaitosta tai elämän suurista kysymyksistä, voit luottaa siihen, että äidiltä saat tukea asiaan kuin asiaan.

2. Äidit lohduttavat pahimpien sydänsurujen keskellä ja valavat uskoa siihen, että kaikki järjestyy vielä.

3. Äidin tuki on kultaakin kalliimpaa silloin, kun menetät jonkun läheisistäsi. Äidillä on luultavasti myös enemmän elämänkokemusta vastaavista tilanteista, jolloin saatat kuulla hänen suustaan lohduttavia viisauksia surullisen tilanteen keskellä.

4. Kun kaipaat rehellisen mielipiteen, voit olla varma, että äitisi uskaltaa kertoa sen sinulle suoraan.

5. Voit luottaa myös siihen, että äidiltä saa parhaimmat neuvot koskien aikuisuuden haasteiden ja velvollisuuksien hoitamista.

6. Tehdessäsi merkittäviä päätöksiä elämässäsi tiedät saavasi äidiltäsi viimeisen mielipiteen ja hyväksynnän, jos koet sen olevasi sellaisen tarpeessa.

7. Äitisi tuntuu pelkästään ajatuksen voimalla tietävän, milloin tarvitset tukea ja olkapäätä, jota vasten saat itkeä mieltäsi painavat huolet.

Lue myös: Uuvutko draamakuningattaren tempauksiin? Myrkyllisimmät ystävätyypit listattiin

Lue myös: Ihana, kamala vanhemmuus: Totuus äitien ja isien arjesta tiivistettiin hauskoihin lausahduksiin

Juttu on julkaistu alun perin 3.1.2018.

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat