Kuva: Fotolia

Seksiä hyvin varustellun miehen kanssa - ihmiset kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon

29.05.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eräs keskustelija muistuttaa liukuvoiteen käyttämisestä.

Hyvin varusteltu mies on monen naisen mieleen. Kuitenkin seksi todella suuren peniksen kanssa voi olla aluksi jopa hieman jännittävää.

Eräs Reddit-käyttäjä kertoo, että on tavannut tällaisen miehen ja pyytää vinkkejä siihen, kuinka jättimäisen peniksen omistavan miehen kanssa kannattaa harrastaa seksiä.

"Aloin deittailla miestä, jolla on yli 24 cm pitkä penis erektiossa. Eksälläni oli vain puolet tuosta. Emme ole vielä kunnolla harrastaneet seksiä, mutta kokeilimme jo, että mahtuuko penis sisääni, ja se tuntui uskomattomalta. En pysty lopettamaan sen ajattelua. Kertokaa ihmiset neuvoja, miten jättimäistä penistä kannattaa käsitellä?"

Monet käyttäjät ovat antaneet naiselle neuvoja. Eräs muun muassa kertoo, että jättimäisen peniksen jälkeen tavallisen kokoiset tuntuvat tylsiltä. Toinen taas muistuttaa liukuvoiteen käyttämisestä.

"Miehelläni on suuri penis ja itse olen todella pieni nainen. Aluksi täytyy ottaa täysin rauhallisesti, että paikat tottuvat. Varsinkin seksiä takaapäin kannattaa välttää, sillä se voi sattua."

"Voin sanoa, että kaikki miehet tuntuvat tylsältä tuollaisen jälkeen. Kokemusta on."

"Lämmitelkää hyvin ja älkää runnoko liikaa. Liian suuri penis voi rikkoa paikkoja, ainakin minulla kävi niin. Kannattaa myös käyttää liukuvoidetta ja paljon."

"Kun olet itse päällä, voit kontrolloida paremmin seksiä. Joten kannattaa alottaa sillä."

Juttu julkaistu alun perin 5. huhtikuut 2019.

Lue myös: Nainen avautuu seksielämästään - "Kun mieheni saa erektion..."

Lue myös: Mies katsoi naisensa puhelinta ja murtui - "10 vuotta elämästäni on ollut valetta"

Lue myös: Seksi ei kiinnosta nuoria samoin kuin ennen - yksi syy ylitse muiden

Lähde: Reddit

Kilpailut

Uusimmat