Kuva: Shutterstock

Helposti toteutettavat seksipelit, jotka voivat parantaa makuuhuoneleikkejä

16.03.2022 18:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Seksipelit ovat jo vuosikymmenien ajan piristäneet lukuisten pariskuntien makuuhuonepuuhia.

Ai miksi kannattaisi kokeilla seksipelejä totutun aktin sijaan? Seksipelien pelaaminen saattaa aiheuttaa monille kiihottumistilan jo ennen aktiin siirtymistä, minkä takia ne ovatkin suosittuja keinoja seksielämän liekittämiseen. Eri pelit voivat olla yritysten suunnittelemia ja valmistamia tai vain tuhmempia versioita klassikkopeleistä, kuten Pictionarystä ja Twisteristä.

Cosmopolitan-julkaisussa lueteltiin 61 kuumaa seksipeliä, joista Voice.fi listasi viisi parasta. Näihin peleihin tarvitsette leikkimielistä ja heittäytyvää mieltä sekä pikkutuhman tunnetilan. Voitte kokeilla yhtä tai useampaa alta näkyvistä leikeistä.

Strippi-Twister

(kuva: Shutterstock)

Twister-klassikkopelissä pelaajat asettuvat matolle ja laittavat jalan tai käden nuolen osoittamaan väriympyrään. Ideana on pysyä mahdollisimman pitkään pystyssä matolla ilman pepun, kyynärpään tai polven osumista lattiaan. Tämä peli on helppo muuttaa hieman tuhmemmaksi esimerkiksi säännöllä, jonka mukaan kierroksen häviäjä joutuu ottamaan yhden vaatekappaleen pois. Se, kumpi on pelin päätyttyä täysin alasti, joutuu tyydyttämään voittajan haluamallaan tavalla.

”Mmm ja ahh” -leikki

(kuva: Shutterstock)

Loversin seksiasiantuntija Marla Renee Stewart suosittelee tätä esileikkiä, jossa koskette toisianne vuorotellen muille paitsi intiimialueille, pyllylle tai rinnoille. Kumppanin täytyy antaa kosketuksista palautetta ”mmm” tai ahh” -äänillä kuvaillakseen, mistä kosketuksista hän pitää. Tämä on myös erittäin hyvä tapa oppia tuntemaan sekä oma että toisen keho paremmin.

Pokeri tuhmilla panoksilla

(kuva: Shutterstock)

Orchid Toysin seksologi Alex Miller suosittelee yhdistämään ”totuus tai tehtävä” -pelin pokeriin. Tarvitsette vain korttipakan sekä kynän ja paperin. Kirjoittakaa paperilappuihin tuhmia asioita, mitä haluaisitte tehdä pelin aikana, ja näitä tulette käyttämään panoksina pokerin aikana. Esimerkiksi ”nostan panoksia öljyhieronnalla” tai ”suuseksillä”. Kierroksen hävinnyt joutuu tekemään panoksissa mainitut asiat. 

Voitte myös halutessanne yhdistää tämän toiseen korttipeliin.

"Pue fantasiani" -peli

(kuva: Shutterstock)

Lähtekää yhdessä kaupoille ja ostakaa asut, joissa haluaisitte nähdä toisenne makuuhuoneen puolella. Sopikaa yhteinen budjetti, mitä ei tule ylittää asua ostaessa. Saatte paljastaa toistenne ostokset vasta makuuhuoneessa, kun olette pukeneet asut päällenne.

Tämän voi myös yhdistää leikkiin, jonka ideana on ostaa kumppanisi lempihahmoon sopiva rooliasu. Kertokaa toistenne lempielokuva- tai sarjahahmonne, jollaisiksi haluaisitte kumppaninne pukeutuvan roolileikkiä varten. Paljastakaa asukokonaisuus vasta makuuhuoneen puolella.

Neljä minuuttia

(kuva: Shutterstock)

Laittakaa puhelimestanne ajastin neljäksi minuutiksi ja sopikaa, kumpi aloittaa toisen kiusoittelun. Vaihtakaa vuoroja aina hälytyksen soidessa ja jatkakaa tätä myös itse aktin puolella. Voitte myös sopia rangaistuksen, joka lankeaa sääntöä rikkoessa.

 Lue myös: Suosituimmat vibraattorit listattiin - mukana myös kaulakoru

Lue myös: Mitä suosikkiohjelmasi tai -elokuvasi kertovat seksielämästäsi? Psykologi kertoo

 Lähteet: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat