Kuva: Shutterstock

3 horoskooppimerkkiä tekee toukokuussa mullistavia oivalluksia

30.04.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kevät on otollista aikaa uudistua.

Mikä olisikaan parempi aika oivaltaa jotakin uutta kuin kevät, kun koko maailma ympärillä heräilee uuteen kukoistukseen. Ainakin kolmelle horoskooppimerkille oivalluksia onkin luvassa.

Leijona

Leijona huomaa pitkään kantamansa painolastin vasta nyt, kun se vihdoin putoaa hartioilta. Merkki oppii uusien haasteiden edessä armollisuutta itseään kohtaan muistaessaan, mistä kaikesta on jo tähän mennessä mentykään läpi.

Skorpioni

Skorpioni on vihdoin valmis päästämään irti omista ja muiden odotuksista itseään kohtaan. Merkki huomaa aiempaa selkeämmin, kuka hän itse oikeasti on ja millaiseksi tyypiksi haluaa tulla. Merkki uskaltaa myös seistä tiukemmin omien arvojensa takana. Uudet oivallukset voivat ajaa ristiriitoihin ihmissuhteissa, mutta toisaalta myös syventää niitä.

Vesimies

Vesimies hyväksyy sellaiset tosiasiat itsessään ja ympäröivässä todellisuudessaan, joilta on jo pitkään ummistanut silmänsä. Toukokuussa merkkiä seuraakin oivallus siitä, että onnellisuus tai pärjääminen elämässä eivät edellytä keneltäkään täydellisyyttä.

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä, joista todennäköisimmin tulee miljonäärejä - kuulutko joukkoon?

Lue myös: Tuleva kevät hellii erityisesti neljää onnekasta horoskooppimerkkiä

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lähde: Elite Daily

Uusimmat