Kuva: Shutterstock

Tuleva kevät hellii erityisesti neljää onnekasta horoskooppimerkkiä

26.03.2022 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kevät tuo tullessaan uusia tuulia.

Tänä keväänä erityisesti neljä horoskooppimerkkiä heräävät talvihorroksestaan aivan uuteen kukoistukseen.

Oinas

Kevät iskee erityisesti oinaaseen, josta talvi on tuntunut kestävän jo pienen ikuisuuden ajan. Oinas alkaakin löytää uudelleen merkilleen ominaisen palon, jonka edessä kukaan muu ei pääse enää seisomaan. Merkillä onkin kevään myötä aivan erityistä puhtia ja energiaa tarttua uusiin projekteihin ja haasteiisin.

Rapu

Rapu on keräillyt erityistä luottamusta itseensä ja kulkeekin ympäriinsä itsevarmuutta hehkuen. Rapu saattaa myös huomata, että hänen varmuutensa välittyy hurmaavalla ja vakuuttavalla tavalla myös muille ihmisille.

Vaaka

Vaa'alle tuleva kevät on merkityksellinen, sillä merkki alkaa luottaa myös niihin ominaisuuksiinsa, joista aiemmin on tuntenut epävarmuutta. Vaaka rakentaa siis tukevampaa suhdetta itseensä, mutta saattaa löytää siinä sivussa luottamusta ryhtyä uuteen suhteeseen myös jonkun toisen kanssa.

Kauris

Kauris hoksaa vihdoin ottaa aikaan myös hieman itselleen ja saattaakin kevään aikana saada eteensä hyvän mahdollisuuden höllentää otetta työelämästä. Samalla kauriille selkiytyy entisestään, mitä asioita hän pitää elämässä arvossaan. Myös ihmissuhteet ottavat keväällä askeleen vain kohti parempaa.

Lue myös: 4 horoskooppimerkkiä loistaa itsevarmuudellaan - onko oma merkkisi joukossa?

Lue myös: Mikä olisi tänä vuonna täydellinen lomakohde horoskooppimerkillesi? Tarkista omasi

Lue myös: 3 horoskooppimerkkiä sivuuttaa jatkuvasti suhteiden varoitusmerkit - kuuluuko omasi joukkoon?

Lähde: Elite Daily

Uusimmat