Kuva: Shutterstock

Suomalaisnaiset avautuvat puolisoistaan - "Kuka ihme tekee niin?"

17.09.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sukkien haistelu ja likakalsareiden piilottaminen eivät ole puolisoiden mieleen.

Uutisoimme 32-vuotiaasta Niinasta, jota ällöttää miehensä outo tapa. Niina kertoi, että mies puree nimittäin varpaankynsiään ja jättää kynnet siivoamatta.

- Miehelläni on jostain syystä tapana purra varpaankynsiään suihkussa ja jättää ne ällötykset lattiakaivon päälle. Olen huomauttanut tästä usein, mutta siltikään hän ei lopeta sitä. Hän sanoo, että kynnet ovat niin paksut, että ne pitää purra, kun tavalliset kynsisakset eivät niihin tehoa, Niina kertoo.

Uutinen innoitti useita Voice.fi:n lukijoita jakamaan omia kokemuksia poikaystävistään. Paljastuksissa selviää, että esimerkiksi omien sukkien haisteleminen sekä kalsareiden kätkeminen vaatekaappiin aiheuttavat ärtymystä.

"Miehelläni on outo tapa tunkea likaiset kalsarit aina vaatekappiin. Miksi niitä ei voi viedä pyykkiin asti?" ihmettelee eräs 24-vuotias lukija.

"Poikaystävälläni on tapana haistella omia hikisiä sukkiaan. Niin kuulemma saa tietää heti, ovatko ne liian likaiset jalkaan laitettaviksi. Kuka ihme tekee niin?" miettii 28-vuotias nainen.

Kolmas lukija pohtii, että miksi hänen aviomiehensä jättää käytettyjä vanupuikkoja aina olohuoneen pöydälle.

"Mieheni kaivaa vanupuikoilla korviaan ja jättää ne aina olohuoneen valkoiselle pöydälle. Olen sanonut asiasta monta kertaa, mutta aina ne siitä löytyvät!"

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Niina, 32, avautuu miehensä ällöttävästä tavasta - 'Tekeekö joku muukin näin?'

Lue myös: Miehen tapa ilmaista suuttumus ihastuttaa nettikansaa: "Niin suloista!"

Lue myös: Nyt se selvisi - pidämme kumppaniamme fiksumpana kuin hän todellisuudessa on

Juttu julkaistu alun perin 26. huhtikuuta 2019.

Kilpailut

Uusimmat