Kuva: Shutterstock

"Vaimoni masturboi, kun en ole kotona" - itsetyydytyskeskustelu räjähti somessa

01.10.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monet ymmärtävät kirjoittajan vaimon ajatuksia.

Suositulla Reddit-keskustelupalstalla on käyty kovaa keskustelua itsetyydytyksestä. Eräs henkilö nimittäin ihmettelee sitä, miksi hänen vaimonsa masturboi aina suljettujen ovien takana.

"Vaimoni on vuosia tehnyt niin, että hän masturboi silloin, kun on yksin suljetussa huoneessa tai kun en ole kotona. Hän ei myöskään puhu asiasta mitään. Jos te teette näin, niin miksi ette halua jakaa kokemusta puolisonne kanssa?" kirjoituksessa pohditaan.

Kirjoitus on saanut hetkessä valtavan määrän kommentteja, joissa suurin osa ymmärtää vaimoa.

"Itsetyydytys on monelle vain nopea suoritus ja nautinto. Seksi vaatii paljon enemmän. Ehkä vaimosi ajattelee, että asiasta ei vain tarvitse puhua, koska kaikkihan sitä tekee?" kommentoi eräs.

"Joskus on vain helpompaa tehdä asioita yksin. Ei avioliitossa kaikkea tarvitse jakaa! Tietenkin voitte ottaa asian puheeksi, jos kaipaat esimerkiksi sitä, että saat joskus katsella", kirjoittaa toinen.

"Minusta ainakin on vaivaannuttavaa, jos joku katselee, kun masturboin. Koen, että seksi kumppanin kanssa ja masturbointi ovat eri asioita", pohtii kolmas.

Masturbointi on monille tärkeä harrastus, joka tuo paljon iloa ja hyvää oloa. Joskus kuitenkin voi käydä niin, että itsetyydytystä harrastetaan paikassa, jossa akti saattaa keskeytyä nolollakin tavalla. Voit lukea suomalaisten paljastukset täältä.

Lue myös: Suomalaiset paljastavat noloimmat masturbointikokemuksensa - "Sydämeni hyppäsi kurkkuun asti"

Lue myös: "Miesystäväni on lopettanut masturboinnin" - naisen huolestunut viesti sai somessa paljon vastauksia

Lähde: Reddit

Juttu julkaistu alun perin maaliskuussa 2022. 

Kilpailut

Uusimmat