Kuva: Shutterstock

Myös väsyneenä voi himottaa - oletko kokeillut tunnetun seksiasennon laiskempaa versiota?

16.12.2022 22:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Toisinaan petipuuhiin kaipaa jotain rentoa ja vaivatonta.

Toiset päivät ovat raskaampia kuin toiset, ja joskus väsymys voi viedä vallan. Väsymyksen syynä voi olla esimerkiksi raskas työpäivä, huonosti nukutut yöunet tai vaikka krapula. Kuitenkin myös väsyneenä seksihalut saattavat herätä. Jos taustalla on jo valmiiksi väsymystä, ei välttämättä petipuuhissa halua tai jaksa heittäytyä kaikista villeimmällä tavalla, vaan toisinaan voi kaivata jotain helppoa ja vaivatonta. Takaapäin tapahtuva "doggystyle" on tuttu seksiasento monelle, mutta tähän tarkoitukseen siitä voi muokata niin sanotusti litteän ja laiskemman version.  

Tässä seksiasennossa penetroitava partneri asettautuu makaamaan mahalleen, ja perinteestä poiketen asettaa myös jalkansa suoriksi makuuasennon mukaan. Penetroiva kumppani taas asettautuu tämän taakse myös pysytellen matalalla. Asento muistuttaa perinteistä doggystyle-asentoa, mutta tässä versiossa kukaan ei ole polvillaan, vaan asennossa saa makoilla rennosti matalalla. Penetroitava henkilö voi halutessaan laittaa lantionsa alle tyynyn, mikäli se tuntuu helpottavan toisen työntymistä sisään.  

Asento on hyvä rentoutensa lisäksi myös niille, jotka eivät kaipaa kaikista intiimeintä seksiasentoa ja esimerkiksi silmiin katsomista. Halutessaan tähänkin asentoon pystyy kuitenkin lisäämään intiimiyttä - välillä voi esimerkiksi pysähtyä kumppanin lähelle suutelemaan ja hyväilemään toisen selkää tai niskaa. 

Väsyneenä voi olla hyvä idea pitää seksi rentona, ja sovittaa seksiasentoja omaan vireystilaan sopiviksi. (kuva: Shutterstock)

Lue myös: Seksiasento, joka maksimoi naisen nautinnon - oletko jo kokeillut?

Lue myös: Tuntuuko orgasmin saaminen hankalalta? Asiantuntija jakaa vinkkinsä huumaavaan kliimaksiin

Lue myös: "Masturboidessaan vaimoni ajattelee ystävääni" - mies avautuu suhteestaan

Lähde: Metro

Juttu julkaistu alun perin syyskuussa 2021. 

Kilpailut

Uusimmat