Nainen, huomio! 6 asiaa, joista jokainen mies toivoisi naisensa innostuvan!

13.11.2012 15:45 - Karoliina Kotala

Vaikka naiset uskovat miesten kiinnittävän naisessa suurimman huomionsa vain puoleensavetävään ulkomuotoon, arvostaa mies ennen kaikkea naista, jonka kanssa löytyy yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Guyism-sivusto listasi kuusi asiaa, joista jokainen mies toivoisi naisensa innostuvan.

1. Kilpasyöminen
Suurin osa miehistä innostuu hämmentävän paljon ruoan ja kisaamisen yhdistämisestä. Lisäksi mies osaa myös arvostaa naista, joka ei yhteisellä pizzaillallisella murehdi kaloreita ja näperrä salaattia, vaan osaa myös herkutella.

2. Videopelit
Mies ei tiedä mitään hienompaa kuin tsemppaavat kannustukset naiseltaan onnistuneen videopelisuorituksen jälkeen. Mies on taatusti myyty, jos nainen vielä kaiken lisäksi omasta tahdostaan viettää tunteja miehensä rinnalla videopelejä pelaten.

3. Urheilu
Osa naisista seuraakin urheilua, mutta harvoin samassa mittakaavassa kuin miehet. Mies osaakin siis arvostaa naista, joka innostuu formuloista, jääkiekosta ja muista suomalaisten miesten sydäntä lähellä olevista lajeista.

4. Scifi
Tieteisfiktiot eivät ole joka miehen mieleen, mutta niille jotka ovat, ei ole olemassa mitään seksikkäämpää kuin nainen joka innostuu scifistä yhtä lailla.

5. Kokkaus
Tie miehen sydämeen käy todella vatsan kautta. Ansiokkaat kokkailutaidot eivät ole historiassa koskaan vieraannuttaneet yhtään miestä.

6. Kokeilunhalu
Erityisesti sängyssä kokeilunhalu ilahduttaa lähes jokaista miestä, mikä lienee tuskin on kovinkaan monelle naisellekaan yllätys.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat