5 asiaa, joita miehet joutuvat kestämään naisten vuoksi!

19.11.2012 19:15 - Karoliina Kotala

Miesten elämä ei ole aina helppoa. Parisuhteessa mies, kuten nainenkin, joutuu kohtaamaan tilanteita, joissa hän ei ole onnellisimmillaan. Puolisot tekevät toistensa puolesta myönnytyksiä ja kompromissejä, joista osa on miehille turhankin tuttuja. Alla kooste yleisimmistä.

1. Vaatettaminen
Usean naisen mielipuuhaa on ostaa miehelleen vaatteita ja pukea häntä mieleisekseen. Valitettavan usein miehen mielipiteellä uudesta tyylistä ei ole juurikaan väliä.

2. Shoppailu
Harva nainen inhoaa shoppailua, joten lukemattomat miehet viettävätkin lauantaipäivänsä ostoskeskuksissa ja sovituskoppien ulkopuolella odotellen.

3. Sisustus
Yhteisen kodin sisustaminen on naiselle tärkeää, ja se voi auttaa paljonkin päänvaivaa. Naista ei myöskään miellytä, jos mies ei suhtaudu asiaan tarvittavalla vakavuudella.

4. Hömppäsarjat
Harva mies rakastaa Glee-sarjaa, niin kuin harva nainen haluaa viettää kaikki illat urheilua seuraten. Kompromisseja tehdään puolin ja toisin, joten Glee-sarja on tullut hyvin tutuksi myös usealle miehelle.

5. Vetoaminen seksiin
Kliseinen stereotypia on, että miehet ovat valmiita seksiin aina. Aina. Toisinaan nainen saattaakin käyttää uskomusta hyväkseen, ja kostaa miehen mahdolliset erheet seksitauolla.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat