Unohda kahvilat ja elokuvateatterit - 8 ideaa loistaville treffeille

06.05.2013 20:45 - Reetta Haverinen

Tapaamisympäristöllä on paljon merkitystä siihen, kuinka hyvin treffi-ilta etenee. Jos miljöö on toimiva, voi uusi tuttavuus sytyttää rinnassa lemmenliekin. Myös väljähtänyt parisuhde piristyy kummasti, jos iltaa vietetään välillä muutenkin kuin leffamaratonin merkeissä olohuoneen sohvalla.

Elokuvateatterit ja kahvilat ovat perinteisiä treffipaikkoja. Kuitenkin jos olet kyllästynyt tapaamisiin lähikuppilassa, on treffeille olemassa myös muita mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Kun puitteet ovat oikeanlaiset ja molemmat viihtyvät, tulee treffeistäkin astetta onnistuneemmat.

Jos taas olet jo vakituisessa parisuhteessa, voit yhteisten koti-iltojenne sijaan viettää laatuaikaa puolisosi kanssa myös muilla tavoin. Parisuhteenne piristyy kummasti kun vietätte lauantai-illan välillä muualla kuin kodin seinien sisäpuolella.

Poikkea perinteistä ja kokeile seuraavilla treffeilläsi jotain seuraavista. Ideat toimivat niin uusien tuttavuuksein kuin vakituisenkin heilan kanssa:

Karaoke

Jos olette oikein rohkeita, poiketkaa treffeillänne karaokebaarin. Ehkä idea ei ole paras mahdollinen heti ensimmäisillä treffeillä, mutta kun olette tunteneet pidempään ei mikään muu voi rentouttaa tunnelmaa paremmin kuin letkeä tulkinta ikivihreästä.

Kokkisota

Jos molemmat viihdytte kyökin puolella, pitäkää yhteinen kokkausilta. Päättäkää etukäteen minkälaisen menun loihditte. Toinen voi vastata pääruuasta ja toinen jälkiruuasta. Avatkaa viinipullo ja nauttikaa toistenne seurasta kokkailun lomassa.

Terassikierros

Aurinkoisena kesäpäivänä paikallisten terassien kiertäminen on hauska treffi-idea. Baarikierros ei tarkoita sitä, että teidän tulisi juoda itseänne päihdyksiin mitä pidemmälle treffinne etenevät. Kahvin, teen tai limun tilaaminen on yhtä toimivaa siinä missä huurteisten siideri- tai oluttuoppienkin.

Stand-up

Ostakaa liput komediashow'hun ja nauruntäyteinen ilta on taattu. Samalla tulette testanneeksi onko huumorintajunne samalla aaltopituudella. Esityksen jälkeen saatte muistella esityksen huippukohtia ja hekotella vatsojanne pidellen myöhäiseen iltaan asti.

Tuplatreffit

Sopikaa tapaaminen ystäväsi ja hänen treffikumppaninsa kanssa. Suuremmalla porukalla illasta tulee rennompi ja keskusteluista tulee mielenkiintoisempia. Suuremmalla porukalla voitte myös pelata lautapelejä ja kisailla parit vastakkain.

Live-musiikki

Hämyisessä jazz-klubissa romanttinen tunnelma on katossaan. Pehmeä musiikki ja hämärä valaistus vievät keskustelun taatusti aivan uusiin sfääreihin. Intiimi klubitunnelma saa loihdittua teistä molemmista taatusti uusia romanttisia puolia esiin.

Maistiaiset

Jos olette molemmat kulinaristeja tai suuria viinifanaatikkoja varatkaa aika tasting-iltoja järjestävään ravintolaan. Keskustelu käy kuumana taatusti vielä monta tuntia viinilasien pyörittelyn tai fine dining -annosten jälkeenkin.

Illallisristeily

Mikä olisikaan romanttisempaa kuin mennä illanhämyssä risteilylle öisen tähtitaivaan alle. Suomessa monet alukset niin merellä kuin sisävesilläkin järjestävät illallisristeilyjä, jotka kestävät muutaman tunnin. Tämä on oiva vaihtoehto perinteisille raflaruokailuille.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat